![]() |
SPRZEDANE Do archiwum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: SPRZEDANE Do archiwum (/Temat-SPRZEDANE-Do-archiwum-82015) |
SPRZEDANE Do archiwum - NGPI - 17-12-2013 18:50 1.Nazwa przedmiotu : Just Cause 2 2.Opis przedmiotu : Kod aktywacyjny steam do gry Just Cause 2 3.Zdjęcia : Brak 4.Kontakt : PW lub w poście 5.Cena : 5 PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal RE: [SPRZEDAM] 2 Steam Gift Just Cause 2 - Zarobiony_Koles - 18-12-2013 13:30 Jaką mam pewność, że kod zostanie wykorzystany? Jeżeli chciałbym go sobie potrzymać? Jestem zainteresowany kupnem dwóch kluczy, ale nie wiem czy mnie nie oszukasz... RE: [SPRZEDAM] 2 Steam Gift Just Cause 2 - NGPI - 18-12-2013 14:13 Czyli chcesz od mnie kupić i potem komuś dać/sprzedać to masz problem bo wiem że ludzie już prawie nikomu nie ufają. Jeśli ode mnie kupisz to będziesz miał 100% że zadziała. Kody znalazłem w starych CDA które znalazłem w piwnicy były 3 gazetki więc pomyślałem że 1 kod wezmę sobie a 2 sprzedam. Ja cię nie namawiam do kupna. Przy okazji mam jeszcze Call of Juarez The Cartel za 5 zł jakby ktoś chciał. RE: [SPRZEDAM] 2 Steam Gift Just Cause 2 - Zarobiony_Koles - 18-12-2013 19:09 Nie gadaj, pisz na gg:45255899 SPRZEDANE Do archiwum - yazir - 18-12-2013 23:43 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |