![]() |
Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! (/Temat-Zlodziejstwo-firmy-AdFreestyle-Przestrzegam-81995) |
Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! - domin_dz - 17-12-2013 14:25 Witam. Przestrzegam przed złodziejską firmą AdFreestyle! Wyświetlałem ich reklamy przez ponad miesiąc, zdobyłem drobne 140zł. Sprzedałem domenę, po czym przyszedł mi e-mail: Cytat:Dzień dobry, Jako, że domena została sprzedana to odpisałem: Cytat:Witam. Oni na to: Cytat:To niestety nie mamy podstaw do wypłacenia środków, szczególnie że mamy spore wątpliwości co do autentyczności kliknięć i miejsca, w którym zostały one wykonane. Odpisałem im: Cytat:Witam. Ciekawe co odpowiedzą, na pewno nie wypłacą ![]() Odp: Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! - v3XeR - 17-12-2013 15:56 Czemu zaraz oszusci? Niech sprawa dojdzie do konca a potem dopiero opinie Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka RE: Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! - domin_dz - 17-12-2013 18:54 (17-12-2013 15:56)v3XeR napisał(a): Czemu zaraz oszusci? Niech sprawa dojdzie do konca a potem dopiero opinie Tylko, że kontakt się urwał ; d RE: Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! - domin_dz - 01-01-2014 17:24 No i się okazało, że jak napisałem im, że chce logi dotyczące nieprawidłowości, moje konto zostało usunięte bez powiadomienia. Nie polecam zostawać ich wydawcą! RE: Złodziejstwo firmy AdFreestyle! Przestrzegam! - czerwon55 - 09-01-2014 21:17 to zwykłe naciągacze robiący ludzi w bambuko |