![]() |
Superoferta dla surfujących - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: Superoferta dla surfujących (/Temat-Superoferta-dla-surfujacych-81942) |
Superoferta dla surfujących - Captain - 16-12-2013 05:22 Surfuje w dwóch surfbarach i pomyślałem, że opłacać się to surfowanie będzie o wiele bardziej, jeżeli będę surfował w większej ilości surfbarów na raz. A więc zarejestruje się w twoim 1 lub 2 surfbarów w zamian za to, że ty zarejestrujesz się w moich 1 lub 2 surfbarach i będziesz aktywnie surfował. Ja surfuje kilka godzin dziennie, w godzinach nocnych, bo wtedy i tak mam włączony komputer i robię co innego przy nim, oraz nocny transfer netu, więc mogą się przy okazji gdzieś tam w bocznej przeglądarce ładować surfbary. Wtedy mi się to opłaca. Są jedynie dwa wymogi: - Musisz być aktywny w surfbarze przynajmniej przez kilka tygodni. - Nie akceptuje surfbarów gdzie trzeba przepisywać jakieś kody potwierdzające i inne tego typu rzeczy. Jacyś zainteresowani? RE: Superoferta dla surfujących - surfer0700 - 16-12-2013 05:36 Przenoszę do działu RefBack za RefBack. RE: Superoferta dla surfujących - Styler - 16-12-2013 15:01 Może mylę pojęcia ale czy nie chodzi ci o autosurfy? Odp: Superoferta dla surfujących - asiorek - 16-12-2013 15:48 Jesli chodzi ci o autoaurfy to podeslij swoje. No chyba ze masz cos typu surfowisko, zarabiara czy sur.fenka to odpadam. ![]() Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odp: Superoferta dla surfujących - Stalmer - 16-12-2013 17:49 Daj reflinki na PW do tych autosurfow. Nie chce nic wzamian. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Superoferta dla surfujących - surfer0700 - 28-02-2014 13:26 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |