Pożyczka kilka stów. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pożyczka kilka stów. (/Temat-Pozyczka-kilka-stow-81939) |
Pożyczka kilka stów. - mireck - 15-12-2013 23:33 Jak w temacie, na sylwestra będę potrzebował kilkaset złotych z 500-600, bo w tym miesiącu miałem lipe z pracą, a z drugiej wypłata będzie w połowie stycznia. Mam 300 ziko, ale mi ni starczy na moje wydatki sylwkowe. Więc, potrzebuje tych kilku stówek. Zastanawiałem się nad vivusem, bo mają 0% pożyczki, a ja nie potrzebuje jej na długo, więc oddałbym w terminie i gites. Jakieś opinie, ktoś może od nich pożyczał? Albo ew. jakieś inne propozycje?? Ogólnie chodzi mi o to by było tanio, i bez żadnych skomplikowanych umów. Pozyczam, podpisuje, mija 20 dni, oddaje przed czasem i tyle Z głowy. O tak poczebuje RE: Pożyczka kilka stów. - szy1sw - 15-12-2013 23:43 vivus opinie w google drugi link i czytaj RE: Pożyczka kilka stów. - mireck - 16-12-2013 00:18 SohoCredit chyba fajniej wygląda niż vivus. Chodźby z tego względu że niw wymagają 20 lat, kończe za 2 mc P |