[SKUP] Programy, boty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SKUP] Programy, boty (/Temat-SKUP-Programy-boty-81931) |
[SKUP] Programy, boty - AkaBaka - 15-12-2013 21:54 1.Nazwa przedmiotu : Programy, boty 2.Opis przedmiotu : Skupuję programy, boty różne, tzn. boty do serwisów, np. wbijanie punktów itd. Najlepiej napisać mi na PW co masz do zaoferowania a ja powiem ile mogę dać 2 3.Zdjęcia : - 4.Kontakt : PW, GG 4195787 5.Cena : zależy od bota i jego możliwości 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal [SKUP] Programy, boty - surfer0700 - 22-01-2014 03:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |