Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat (/Temat-Zostane-twoim-mentorem-Androidowiec-dowody-wyplat-81909) |
Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - Androidowiec - 15-12-2013 18:06 Chcecie zarabiać pieniądze? Nie wiecie jak zacząć? Nie przychodzą Ci do głowy żadne pomysły? Dobrze trafiłeś/aś! Pomogę Ci rozpocząć przygodę z zarabianiem w internecie. Wystarczy że zarejestrujesz się z mojego refa, a ja wytłumaczę w jaki sposób zarobić sporą sumkę. Mam kilka działających sposobów Przekonaj się sam - pisz gg 48608002 Oto moje dowody wypłat z konkurencyjnego serwisu freebiz (taka sama zasada działania): Zarobiłem też ~3700zł w serwisie easysub, ale z racji tego że zamknęli interes nie mam jak przedstawić dowodów wypłat :/ RE: Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - UmCyK - 15-12-2013 18:31 Czy zdradzasz sposoby przez które ty zarabiasz ?? RE: Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - Majka - 15-12-2013 18:33 (15-12-2013 18:31)UmCyK napisał(a): Czy zdradzasz sposoby przez które ty zarabiasz ?? i czy przy większej ilości osób zarobki znacznie się obniżą? RE: Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - TastemanPL - 15-12-2013 18:55 Napisałem na gg i nic. RE: Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - Androidowiec - 15-12-2013 19:19 Na razie wstrzymuję przyjmowanie nowych RE: Zostanę twoim mentorem [Androidowiec] + dowody wypłat - TastemanPL - 15-12-2013 19:29 Dobrze wiedzieć. |