[zlece] napisanie rozprawki -10zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [zlece] napisanie rozprawki -10zł (/Temat-zlece-napisanie-rozprawki-10zl-81858) |
[zlece] napisanie rozprawki -10zł - szczygielek - 14-12-2013 19:45 Tak jak w temacie zlecę napisanie rozprawki na podany przezemnie temat, teraz powiem, tylko ze temat jest zwiazany z III cz. Dziadów, ale oczywiście jest fragment, którego trzeba użyć w rozprawce. Rozprawka musi zawierać nie mniej niż 300słów. NIE MOŻE być kopiowana ani wzorowana z internetu, oczywiście przed zapłatą sprawdzę to. Płacę 10zł przelewem bądź PP. Interesuje mnie ciągła współpraca także czas realizacji do poniedziałku rana RE: [zlece] napisanie rozprawki -10zł - szczygielek - 14-12-2013 21:45 dodać, ze daje argumenty i tezę, które trzeba tylko rozwinąć RE: [zlece] napisanie rozprawki -10zł - konrad946 - 16-12-2013 22:12 Hmm, ja jestem chętny do napisania Ci tej pracy, tylko daj więcej info [zlece] napisanie rozprawki -10zł - Coristo - 21-12-2013 09:30 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |