Sprzedam HTC HD2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam HTC HD2 (/Temat-Sprzedam-HTC-HD2-81855) |
Sprzedam HTC HD2 - PanCaro - 14-12-2013 19:01 1.Nazwa przedmiotu : HTC HD2 2.Opis przedmiotu : Opis poniżej + więcej info na maila. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : pancaroweb (malpa) gmail . com 5.Cena : 300 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew, PayPal Witam, Mam do sprzedania HTC HD2 z systemem Windows Mobile 6.5. W zestawie: HTC HD2 bateria jakieś papierki/ulotki słuchawki + do słuchawek gąbki - nigdy nie używane kabel usb ładowarka pokrowiec HTC folia ochronna pudełko więcej info i zdjęć mogę przesłać na maila. Proszę pisać tylko na ten adres: pancaroweb ( malpa) gmail . com mogę także wystawić na allegro Sprzedam HTC HD2 - surfer0700 - 22-01-2014 03:48 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |