Zarabianie na dużych fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na dużych fanpage (/Temat-Zarabianie-na-duzych-fanpage-81786) |
Zarabianie na dużych fanpage - KoOoWaL957 - 13-12-2013 18:34 Witam, od niedawna bawię się w fanpage na facebooku. Posiadam jeden, główny 105 tysięcy lajków lecz pod nim już powstają następne: 75, 50, 40 i tak dalej... Więc jest ładnie Suma ze wszystkich fp przekracza grupo 300 tysięcy. Ostatnio zacząłem się interesować jak by tu coś zarobić, pierwsze co zobaczyłem to easysub i fires, napisałem, że szukam mentora itp itp. Odezwał się jeden bardzo życzilwy człowiek, wytłumaczył co i jak i w tydzień miał z tego 270 zł czyli 10% tego co ja zarobiłem, ponieważ zarobiłem 2700zł Na razie chcę przeczekać te niskie konwersje i problem z t-mobile w serwisie fires. I tu moje pytania JAK inaczej zarabiać na FP, gdzie, co i jak? Szukam doświadczonych osób, które już coś o tym wiedzą. W zamian zarejstrowanie się linku [tak jak to było na FIRES] jakieś udostępnienia czy coś, potrafię się zrewanżować. GG 3108167 skype kooowaaal957 Przepraszam za literówki, pisane na szybko RE: Zarabianie na dużych fanpage - KoOoWaL957 - 14-12-2013 17:30 Odświeżam Zarabianie na dużych fanpage - Coristo - 18-01-2014 21:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |