Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Pytania i Odpowiedzi (/Forum-Pytania-i-Odpowiedzi-52) +----- Wątek: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. (/Temat-Przerwa-techniczna-Zapraszamy-za-kilka-minut-8178) |
Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - Czarny767 - 04-06-2010 19:08 Cześć,mam problem już od dwóch dni mam na stronie TakeaGift komunikat Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. Nie wiem co mam zrobić. POMOCY!!!! Pozdrawiam Czarny767 RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - Mozzilek - 04-06-2010 19:24 Mi chodzi normalnie .... Polecam wyłączyć wszystkie programy które obciążają łącze internetowe i dopiero próbować wejść. RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - Czarny767 - 04-06-2010 19:29 Mozzilek,dużo mi nie pomogłeś...to ,że tobie chodzi to ja wiem,bo wszystkim prawie chodzi. RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - omencs - 04-06-2010 19:38 Zobacz jeszcze czy Ci przez proxy wejdzie, wyczyść pliki cookie, pamięć podręczną spróbuj przez inna przeglądarkę. Jeśli dalej by nie działało to napisz do nich. RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - Helga - 04-06-2010 19:44 To nic nie da. Ja mam to samo. Oni twierdzą że to musi być wina naszych dostawców [tak ja też nie mogę się zalogować. Udaje się to tylko przez proxy]. RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - blazejlb - 04-06-2010 21:47 od wczoraj nie moge wejsc na tag ;/ RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - VonValiar - 05-06-2010 08:29 Czytacie bloga TaG ? Cytat:Jak pewnie większość z Was zauważyła serwis działa już na nowych serwerach. Serdecznie przepraszamy za utrudnienia w dostępie do serwisu, jakie miały miejsce w czwartek. Serwer "osiadał" na nowych serwach i WIĘKSZOŚĆ użytkowników nie mogła się zalogować. Ja bynajmniej miałem duże lagi i czasem wywalało, ale częściej wogóle mi nie wchodziła. RE: Przerwa techniczna Zapraszamy za kilka minut. - omisiu - 05-06-2010 10:44 Cytat:Serwer "osiadał" na nowych serwachjaka w tym logika?? |