Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, (/Temat-Zainwestuje-w-osoby-z-doswiadczeniem-81772) |
Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - economic - 13-12-2013 12:30 Zainwestuję w programy partnerskie z nagrodami. Stanę się osobą w twojej strukturze.Zapewniam aktywność oraz doinwestowanie konta. Wyłącznie osoby pełnoletnie z udokumentowanym doświadczeniem. (bez GPW, FOREX, Etoro,Treneo) Prowadzę działalność gospodarczą. Oczekuję konkretnych propozycji na prv. Odpowiadam na wybrane propozycje. RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - Kiljan - 13-12-2013 13:07 Z tego co zrozumiałem szukasz osoby z którą będziesz wygrywał nagrody... Nie powiem, ciekawe.. RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - economic - 13-12-2013 18:49 Post jest wystarczająco transparentny. RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - Kiljan - 14-12-2013 00:06 A post nie powinien być przejrzysty tylko zrozumiały... RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - economic - 14-12-2013 12:23 [/font][font=Trebuchet MS] Jeśli nie wnosisz nic do dyskusji dzieciaku to proszę opuść ten wątek i po problemie. Podejdź do mamy, powiedz, że nie chcesz by prała ci ubrania, wyprowadź się. Odbiegam od tematu. RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - Zły_Szeląg - 14-12-2013 12:41 Używasz trudnych słów zamiast ich prostszych i bardziej popularnych synonimów - idealna dla Ciebie będzie grupa FM RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - Stworkowaty - 14-12-2013 12:59 Napisał do Kilijana który osiągnął już pewno więcej niż on osiągnie wciągu całego życia, wnioskuję to po pisowni economic, szczerze to w gimnazjum uczą szyku zdania, interpunkcji (wszędzie kropka tworząc z półtorej linijki 7 zdań) na Twoim miejscu zamiast brać się za współpracę z kimś ufundowałbym Sobie powtórkę szkoły czy coś bo kiepsko Ci idzie. ^^ RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - Kiljan - 14-12-2013 17:22 (14-12-2013 12:23)economic napisał(a): [/font][font=Trebuchet MS]Hmm chciałbym, żeby mama mi prała i jeszcze wyprasowała No ale nie jestem na tyle cham żeby jej paczki z brudnymi ubraniami wysyłać To ty szukasz kogoś do współpracy i nie potrafisz napisać poprawnie składniowo posta, ponadto pisanie do kogoś kogo nie znasz "dzieciaku" daje sporo do myślenia o twoim postrzeganiu świata jak i twojej inteligencji, której siłą rzeczy trzeba przyznać, że brakuje. ps. ja też mam DG i się jakoś nie chwale tym w kazdym temacie, uwazasz ze posiadanie dzialalnosci cos znaczy? tysiac osob dziennie zaklada biznes wiec nic nadzwyczajnego... wazniejsze jest to ze okolo 500 dziennie ją zamyka RE: Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - casern1 - 15-12-2013 18:53 (14-12-2013 12:41)Zły_Szeląg napisał(a): Używasz trudnych słów zamiast ich prostszych i bardziej popularnych synonimów - idealna dla Ciebie będzie grupa FMMoże Avon ?? sorry już zamykam to okienko przeglądarki Zainwestuję w osoby z doświadczeniem, - yazir - 20-01-2015 23:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |