![]() |
Centrumse.pl - NAGRODY GWARANTOWANE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Centrumse.pl - NAGRODY GWARANTOWANE (/Temat-Centrumse-pl-NAGRODY-GWARANTOWANE-8176) |
Centrumse.pl - NAGRODY GWARANTOWANE - polakos - 04-06-2010 18:29 ![]() ![]() Adres strony to www.centrumse.pl Bardzo was proszę o rejestrację z mojego Reflinku :TUTAJ Każda osoba która zarejestruje się do serwisu z mojego Reflinku dostanie ode mnie + Za co dostajemy punkty ? ![]() Logowanie 1 PCSE za zalogowanie się na forum. Punkty przyznawane jednorazowo każdego dnia. Zaproszenie znajomego 1 PCSE za zaproszenie znajomego na forum i pomyślną rejestrację z wiarygodnymi danymi (możesz zaprosić 20 znajomych dziennie). Czytanie tematów 2 PCSE za przeczytanie 20 tematów na forum. Punkty przyznawane jednorazowo każdego dnia. Konkursy do 20 PCSE za wygranie danego konkursu. Dzień x2 CSE x2 PCSE jest to dzień w którym można zdobyć dwukrotnie więcej punktów. ![]() Logowanie 2 PCSE za zalogowanie się na forum. Punkty przyznawane jednorazowo każdego dnia. Zaproszenie znajomego 2 PCSE za zaproszenie znajomego na forum i pomyślną rejestrację z wiarygodnymi danymi (możesz zaprosić 20 znajomych dziennie). Czytanie tematów 4 PCSE za przeczytanie 20 tematów na forum. Punkty przyznawane jednorazowo każdego dnia. Konkursy do 40 PCSE za wygranie danego konkursu. Dzień x2 CSE x2 PCSE jest to dzień w którym można zdobyć dwukrotnie więcej punktów. Nagrody ![]() UWAGA ABY SYSTEM DOBRZE NALICZAŁ NA PKT TRZEBA
AKTYWOWAĆ KONTO NA E-MAILU RE: Centrumse.pl - Ryba12 - 04-06-2010 20:52 Widzę że coś podobnego jak nedds.pl RE: Centrumse.pl - polakos - 04-06-2010 23:54 Tak dokładnie Ten sam admin ma http://nedds.pl/index.php?app=awards&reff=637804 RE: Centrumse.pl - NAGRODY GWARANTOWANE - polakos - 11-06-2010 18:12 Centrum Se ma tańsze nagrody ![]() RE: Centrumse.pl - NAGRODY GWARANTOWANE - sheva - 13-06-2010 13:45 od ilu pkt zaczynaja sie nagrody i jakie sa to nagrody? |