Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
TakeTask na Adnroida - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: TakeTask na Adnroida (/Temat-TakeTask-na-Adnroida-81722)

TakeTask na Adnroida - Fajka - 12-12-2013 19:11

Niedawno natknąłem się na ciekawy, nowo powstający serwis którego idea polega na tym, że rejestrując się jesteś agentem. Wypełniasz zadania, które Ci zostają Ci powierzone przez serwis. Zadania są przeróżne. Niedawno były masowo sprawdzane ceny napojów Hortex czy Tymbark w okolicy i za każdy sklep agent otrzymywał 9 PLN. Czasami są to zadania nie wymagające nawet wyjścia z domu, jak chociażby dzisiaj. Za wypełnienie krótkiej ankiety (15 pytań) konto zostaje zasilone 3 PLN - nie wiem czy nowo zarejestrowani dostaną od razu to zadanie, raczej tak. Ja sam robiąc 3 może 4 zadania uzbierałem już 18 PLN, które mogę wypłacić na PayPal. Postanowiłem Wam przedstawić projekt bardziej nie w ramach stałego zarobku, a ciekawostki, gdyż widzę w tym potencjał, a przy okazji niewielkim wysiłkiem można zgarnąć parę złotych. Co więcej, serwis zapewnia czasami rozrywki ;-)

Jeżeli będziecie się rejestrowali, możecie podać kryptonim agenta polecającego (mój): Stefan

[Obrazek: image.jpg]

Najlepiej obejrzyjcie spot reklamowy, dowiecie się więcej.
Strona projektu: https://taketask.pl/cms/#how

Powodzenia Agenci ;-)

RE: TakeTask na Adnroida - Scoobyx - 12-12-2013 19:15

Trzeba wypróbować nową aplikację Smile

RE: TakeTask na Adnroida - DeoRIP - 12-12-2013 19:29

Było już.

RE: TakeTask na Adnroida - gitek311 - 12-12-2013 19:51

Aplikacja jak najbardziej wypłaca lecz zadania za często nie zadają a jak już się jakieś trafi ktoś zarejestruje i lipa :/ Trzeba obserwować często.

RE: TakeTask na Adnroida - barti1231 - 12-12-2013 19:56

Leci z refa, trzeba sprawdzić to ustrojstwo :#

RE: TakeTask na Adnroida - KarolD - 12-12-2013 20:06

To już było PS: już wypłaciłem 10 zł Smile

RE: TakeTask na Adnroida - darkmatthew - 12-12-2013 20:18

Było

TakeTask na Adnroida - Magnus - 12-12-2013 20:24

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.