Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PLN --->> Litecoin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: PLN --->> Litecoin (/Temat-PLN-Litecoin-81672)

PLN --->> Litecoin - Meloman - 11-12-2013 23:01

Witam,

Dzisiaj oferuję wam sprawną wymianę PLN'ów na LTC.
Każdy kto tym się interesuje, wie jak przyszłościową inwestycją może się okazać kupienie tejże waluty kryptograficznej, która w przeciągu następnych 2 miesięcy wejdzie na ogromny rynek.
A ze względu na to, że LTC aktualnie jest trochę trudno kupić, lub bardzo nie korzystnie - to wychodzę z inicjatywą ułatwienia wam tej drogi zakupienia LTC.

Gwarantuje szybką realizację transakcji i pełną uczciwość [nie pierwsza taka transakcja, jestem zaufanym użytkownikiem Smile]

Kurs ustalamy wtedy, jak do mnie napiszesz i będziesz chciał kupić LTC ( oczywiście będzie on atrakcyjny Big Grin )
Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy

Zapraszam do kontaktu na GG : 42749646, oraz PW.
Pozdrawiam, Meloman.

RE: PLN --->> Litecoin - As7 - 13-12-2013 10:42

Meloman to zaufana osoba. Sam u niego kupiłem parę LTC przed chwilą. Jeżeli boicie się kupować LTC w kantorach lub u nieznajomych osób to serdecznie go polecam. Szybko i treściwie. Wytłumaczy co i jak. Kurs atrakcyjny hmmm... Taniej niż na http://liliontransfer.org/.

PLN --->> Litecoin - yazir - 30-01-2014 12:53

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.