Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl (/Temat-Po-pierwszych-dwoch-falach-restocku-na-ThisBox-pl-8161) |
Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - BartuS - 04-06-2010 12:38 Tak, dobrze widzicie ! Restock na ThisBox.pl odbył się dziś, i jeszcze będzie kilka fal uzupełnień. 1 Fala - około 11:30 2 Fala - około 13:20 Serwery chodziły tragicznie, nie dało się wbić, Errory. A flustracja na Oficjalnym Forum ThisBox.pl mówi sama za siebie... Jak przebiegał restock ? Tradycją restocków są lagi, bugi itp. Najczęstszym bugiem podczas zamawiania było nie zaliczenie odpowiedźi na pytanie po kliknięciu ZAMÓW Pytaniem było np. "6+6=?" (Trzeba było dodać 2 liczby). U większości userów po wpisaniu prawidłowej odpowiedzi wyskakiwał błąd, aczkolwiek niektórym udało się zamówić. Jeżeli coś zgarnąłeś, pochwal się TUTAJ Pozdrawiam, BartuŚ Mój 1 NEWS, więc proszę też o ocenki ;] RE: Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - Raperrek - 04-06-2010 14:44 Masz +, ja działam na thisbox z C4C z lockerz, ;p nie wiem czy działa. Ale raz wywaliło, bo był error i nic nie buczało RE: Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - BartuS - 04-06-2010 14:47 Działa ? Chętnie bym opleciał na takim C4C ;] RE: Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - Raperrek - 04-06-2010 15:20 Update Fala 3:
Ps. C4C działa, to on mnie powiadomił, lecz przez lagi nic nie zgarnąłemDostępne były: -myszki dokładnie 9 sztuk -pendrive'y około 5 sztuk Fala odbyła się o 16.00 Lista nagród wydanych: Cytat:10 Karta pamięci Kingston microSDHC 8GB Class 4 + 2 adaptery Ja już wpisywałem wynik Działania 5+2, gdy!!! I tak czekamy jeszcze na odtwarzacze, pendrive'y, klawiatury i słuchawki. Gratulacje dla tych co coś zgarneli. Czekamy na kolejne! Ale ważne że działa! Plusy, jeśli chcecie RE: Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - fotopolipoliali - 04-06-2010 20:11 Mam pytanie będą jeszcze fale? RE: Po pierwszych dwóch falach restocku na ThisBox.pl - Zythus - 04-06-2010 20:48 Nie. Następny restock miedzy 7-15 lipca podobno |