Dodanie opcji HIDE podczas pisania tematu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Dodanie opcji HIDE podczas pisania tematu (/Temat-Dodanie-opcji-HIDE-podczas-pisania-tematu-81574) |
Dodanie opcji HIDE podczas pisania tematu - rozekrr - 10-12-2013 13:50 Myślę że dobrym rozwiązaniem było by dodanie opcji HIDE podczas tworzenia nowego tematu z ciekawą zawartością. Spotkałem się z tą opcją, na wielu zagranicznych i polskich forach. Dzięki niej, user ma możliwość zebrania większej ilości korzystniejszych + a treść przez niego przekazywana jest ukryta. Oczywiście wprowadzenie tej opcji idzie do działów z tym przeznaczonych, jak Poradniki, PPA itp. Co o tym sądzicie? RE: Dodanie opcji HIDE podczas pisania tematu - Admin - 10-12-2013 14:15 przykladowy hide (Kliknij aby zobaczyć) A jeśli mowa o reput za content to taka opcja jest w działach elity. RE: Dodanie opcji HIDE podczas pisania tematu - rozekrr - 10-12-2013 14:17 Tak dokładnie chodzi mi o reput za content, jak pisałem. Także nie będzie takiej opcji po za działem elity? RE: Dodanie opcji HIDE podczas pisania tematu - Admin - 10-12-2013 14:27 Poki co nie. |