[PROBLEM]Zaproszenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PROBLEM]Zaproszenia (/Temat-PROBLEM-Zaproszenia-815) |
[PROBLEM]Zaproszenia - mrpiotr123 - 09-01-2010 15:06 Witam mam problem dotyczący zaproszeń kilka dni temu zaprosiłem ok.5 osób wszystkie zaakceptowaly zaproszenie zarejestrowaly się i codziennie wchodza odpowiadaja na dailes itp a mi nadal nie doszly za nich ptz. i nadam wyswietla mi się 0 friends joined Z-List 0 accepted friends 20 to go więc proszę pomozcie bo to nie ma sensu zdobyac po 4 pkt na dzien ;/ RE: [PROBLEM]Zaproszenia - Alcor - 09-01-2010 15:07 Było dużo takich tematów... To jest po prostu błąd, kiedy ekipa lockerz to naprawi wszystko wróci do normy. Znajomi których zaprosiłeś będą normalnie wyświetlani i dostaniesz za nich ptz. RE: [PROBLEM]Zaproszenia - Kilol - 09-01-2010 15:09 Jest dużo takich tematów na forum, wystarczy poszukać. Jest to Bug Lockerz związany z nie wyświetlaniem PTZ, znajomych itp. Mają naprawić to w ciągu kolejnych tygodni. RE: [PROBLEM]Zaproszenia - Fryta61 - 09-01-2010 19:34 Koledzy wytłumaczyli więc sie nie martw ja tak mam i inni tez . Wydaje mnie sie ze temat do zamknięcia z powodu rozwiązania i jest wiele takich tematów RE: [PROBLEM]Zaproszenia - cvx - 09-01-2010 19:37 przydał by się pasek tematów właśnie takich odrazu z odpowiedziami żeby ludzie nie śmiecili RE: [PROBLEM]Zaproszenia - Kleszczman - 12-01-2010 00:50 I tak będą śmiecić bo nikomu sie nie chce poszukać. KOSZ !! [PROBLEM]Zaproszenia - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |