Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Pytanko - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanko (/Temat-Rozwiazane-Pytanko-8132)

[Rozwiązane]Pytanko - Maj00r - 03-06-2010 19:32

Mam pytanie czy już my polacy możemy zamawiać na lockerz w shopie i dostarczą nam to? np grę God of War III ????

RE: Pytanko - Lukisss - 03-06-2010 19:33

Jeszcze nie możemy. Lockerz "pracuje" nad zniesieniem Cła itp.

RE: Pytanko - Dominator - 03-06-2010 19:39

Puki co to Lockerz robi co może abyśmy NIE płacili CŁA i VAT'u. Jeśli Lockerz znajdzie sposób na ominięcie CŁA i VAT'u SHOP będzie otwarty dla reszty świata.

RE: Pytanko - Maj00r - 03-06-2010 19:41

Aha ok dzieki za odpowiedź

RE: Pytanko - tomekrajdy - 03-06-2010 20:27

A według mnie to lokerz w kulki leci i nie zależy im na użytkownikach z poza USA bo wiedzą że my będziemy wymieniać raczej za punkty niż kupować a Amerykanie będą brać za punkty i kase. Ale to jest tylko moja opinia.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Pytanko - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.