![]() |
Tablet czy telefon? Który? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Tablet czy telefon? Który? (/Temat-Tablet-czy-telefon-Ktory-81307) Strony: 1 2 |
Tablet czy telefon? Który? - Mksiak - 05-12-2013 18:58 Mam zamiar kupić niedługo tablet lub telefon nie wiem co wybrać ![]() ![]() PS: Zastanawiam się mocno nad Galaxy Mega co o nim sądzicie ? RE: Tablet czy telefon? Który? - MartinS - 05-12-2013 19:04 Może XPERIA Z1 ? RE: Tablet czy telefon? Który? - Scoobyx - 05-12-2013 19:05 To ty wybierasz czy chcesz chodzić z 7 calowym tabletem czy z mniejszym telefonem w kieszeni. Lepszym wyborem był by chyba telefon np. SGS III. Duży wyświetlacz w spokojności ci wystarczy i go wszędzie zabierzesz bez zbędnych etui. RE: Tablet czy telefon? Który? - MartinS - 05-12-2013 19:20 Dokładnie. Sam posiadam SGSIII i nie mam żadnych zastrzeżeń co do korzystania z internetu, oglądania filmu.. czy po prostu noszenia go w kieszeni(jest płaski, więc nie ma uczucia trzymania cegły przy jajach ![]() RE: Tablet czy telefon? Który? - Mksiak - 05-12-2013 19:27 W sumie macie racje SGS3 ma dość duży wyświetlacz, więc muszę się nad nim zastanowić ![]() RE: Tablet czy telefon? Który? - Albercik - 05-12-2013 21:01 Skoro ma służyć do dzwonienia, czemu chciałeś tablet ![]() RE: Tablet czy telefon? Który? - KamilM - 09-12-2013 10:29 Na pewno nie Galaxy Mega. Cena jego jest mocno przeszacowana. Za pare miesięcy będzie kosztował połowę tego co teraz. Jeśli już to poleciłbym CI któregoś z Galaxy Note'ów Jeśli chodzi o SGS III to mam 2 sztuki. Jeden standart Drugi z LTE. Nie polecam z LTE bo bateria znika w oczach. Ten w standardzie baterie ma żywotną. Co do obsługi neta i zdjęć- nie mam zastrzeżeń i mogę polecić. Jeśli chcesz wydać mniej to godny uwagi będzie Samsung Galaxy SII Plus~ 800 zł. Też posiadam ten telefonik i jestem bardzo zadowolony- nie wiele mniejszy niż SGSIII a bardzo poręczny i sympatyczny w obsłudze neta. Nigdy mi się nie zwiesił ani nic. RE: Tablet czy telefon? Który? - bios - 09-12-2013 16:39 Cytat:no i do dzwonieniaczyli tablet odpada. Polecam SGS 2, iPhone 5 ![]() RE: Tablet czy telefon? Który? - Mksiak - 09-12-2013 17:57 Dzięki KamilM i wszystkim pozostałym za pomoc ![]() RE: Tablet czy telefon? Który? - Qffy - 15-12-2013 22:24 A jakiś Samsung Note? |