[Rozwiązane]pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]pytanie (/Temat-Rozwiazane-pytanie-8127) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]pytanie - djmichu - 03-06-2010 18:26 jak sobie coś zamówię w sklepiku to mi dojdzie do polski czy nie ?? i jeszcze jedno czy będzie trzeba płacić i ile. RE: pytanie - Yanke$ - 03-06-2010 18:36 djmichu napisał(a):jak sobie coś zamówię w sklepiku to mi dojdzie do polski czy nie ??Obecnie nie istnieje możliwość zamiawiania do Polski (nie ma takiego wyboru w "kraj") djmichu napisał(a):i jeszcze jedno czy będzie trzeba płacić i ile.Jak napisałem - teraz i tak nic nie kupisz, ale jeżeli tak bardzo Cię to interesuje, to musisz podać konkretną rzecz, o którą pytasz. RE: pytanie - Shaiders - 03-06-2010 18:36 Sklepik dla polaków jest zamknięty. Nie dostaniesz nic. A płacić to 175ptz za przesyłkę, + 22% wartości VAT RE: pytanie - Black3R - 03-06-2010 20:22 Nie wprowadzajcie chłopaka w błąd Jeżeli masz jakąś rodzinę, znajomych lub coś to możesz do nich wysłać co chcesz ze sklepu, lockerz o tym pisał . RE: pytanie - Yanke$ - 03-06-2010 20:26 No tak, można tak zrobić, że do rodziny w USA i do Polski, ale o ile dobrze go zrozumiałem pytał o to, czy dojdzie mu bezpośrednio do Polski. RE: pytanie - pkrecik6 - 03-06-2010 20:30 Ja napisze po swojemu. Nie dojdzie bo Polska nie może zamawiać w sklepie jednakże zabiorą Ci ptz i nie oddadzą. a co do opłaty to tylko tyle ile tam w sklepie opuścisz to tyle zapłacisz i zapewne cło i vatu już nie bedzie a jak bedzie to są lamami w tym USA RE: pytanie - djmichu - 03-06-2010 21:55 ok a jakbym chciał do rodziny z usa to gdzie się wpisuje adres itp ? i jeszcze jedno będzie w przyszłości ze będą do polski wysyłać czy nie ?? jeszcze jedno jak zapłacę za rzecz wszystkimi punktami to nic nie płace za wysyłkę tak RE: pytanie - Tech - 03-06-2010 23:22 (03-06-2010 21:55)djmichu napisał(a): ok a jakbym chciał do rodziny z usa to gdzie się wpisuje adres itp ?Dodajesz interesującą cię rzecz do wózka (add to cart) i wtedy uzupełniasz odpowiednio dane. Cytat:i jeszcze jedno będzie w przyszłości ze będą do polski wysyłać czy nie ??Tak, za jakiś czas sklep zostanie udostępniony dla całego świata (w tym dla Polski). Cytat:jeszcze jedno jak zapłacę za rzecz wszystkimi punktami to nic nie płace za wysyłkę takŻeby nie płacić za wysyłkę w $$, musisz wyłożyć dodatkowo 150 PTZ (zaznaczasz to przy wpisywaniu adresu). RE: pytanie - djmichu - 04-06-2010 22:17 a ile się płaci za przesyłkę jakbym nie zaznaczył tej opcji RE: pytanie - Tech - 05-06-2010 01:10 8-10$ zależy od przedmiotu. Przy zakupie droższych rzeczy przesyłka jest darmowa (nie pamiętam dokładnie od jakiej kwoty). |