Opcja "zgłoś" na urządzeniach mobilnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Opcja "zgłoś" na urządzeniach mobilnych (/Temat-Opcja-zglos-na-urzadzeniach-mobilnych-81198) |
Opcja "zgłoś" na urządzeniach mobilnych - vankosiara - 03-12-2013 21:36 Ostatnio dużo przeglądam forum na smartfonie i zauważyłem brak opcji "zgłoś" (ale jestem ślepy). Dało radę by to wprowadzić ? Najlepiej zaraz obok opcji "Cytuj". RE: Opcja "zgłoś" na urządzeniach mobilnych - Rzeziu - 03-12-2013 22:08 No faktycznie brak takowej opcji, a przydała by się. RE: Opcja "zgłoś" na urządzeniach mobilnych - Admin - 04-12-2013 10:54 spoko, jak znajdę chwilę czasu to dorobię taką opcję. EDIT. Ok poświęciłem pół godziny, przycisk do zgłoszenia warnów na wersjach mobilnych nie jest zalecany/wspierany, zauważyłem że żadne alternatywne forum również go nie posiada, nawet oficjalne, nie dochodziłem już dlaczego tak jest, ale jakieś powody muszą istnieć, gdyż kod przycisku jest poprawnie zaimplementowany w kodzie. RE: Opcja "zgłoś" na urządzeniach mobilnych - vankosiara - 04-12-2013 18:04 Nie ma sprawy, chociaż wiemy, by lepiej go nie dawać Można zamknąć. |