Toolbar - LockerzAlerts - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Toolbar - LockerzAlerts (/Temat-Toolbar-LockerzAlerts-8115) |
Toolbar - LockerzAlerts - Vesperus - 03-06-2010 15:28 Witam. Chciałbym przedstawić Toolbar LockerzAlerts, który powiadomi Cię o restocku. Pomimo że posiadacie tutudragon3 toolbar warto także w ten się zaopatrzyć gdyż tutudragon3 nie wszystkich powiadomił. .................................................................................................................................................................................................................................... OPIS Cytat:Our toolbar offers you some pretty handy features for every lockerz member: WYGLĄD .................................................................................................................................................................................................................................... INSTRUKCJA 1. Wchodzimy na http://lockerzalerts.ourtoolbar.com/ 2. Klikamy "Free Download" 3. Ściągamy i instalujemy toolbar 4. Gdy będzie restock program powiadomi nas o tym głośny dźwiękiem. 5. Nie dostanie się za to BAN-a ponieważ program korzysta z proxy Kod: Strona programu: .................................................................................................................................................................................................................................... Poradnik jest moją własnością i proszę o nie kopiowanie go na inne fora, a jeśli musicie to podacie że poradnik pochodzi z lockerz-forum.eu RE: Toolbar - LockerzAlerts - Dominator - 03-06-2010 18:50 + leci, przyda się RE: Toolbar - LockerzAlerts - piotrek8000 - 17-06-2010 12:23 Sprawdzał go kto na poprzednim restoku? Po ilu sekundach poinformował o restocku? RE: Toolbar - LockerzAlerts - kubawodzu - 22-06-2010 19:37 kurcze ja miałem w maju jakiś z francuskiego forum. ktoś wrzucił tutaj i szukam i szukam a znaleźć nie mogę. z tamtym nie miałem żadnego problemu a powiadomił mnie od razu. RE: Toolbar - LockerzAlerts - budzik6410 - 29-06-2010 22:14 gdy jest erstock to przegodzi automatycznie do ptzplace? |