![]() |
prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna (/Temat-prezent-na-mikolajki-a-wiec-studnia-bez-dna-81119) Strony: 1 2 |
prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Baleron333 - 02-12-2013 20:25 A więc jak w temacie, jak myślicie co dziewczynę najbardziej uszczęśliwi ? ![]() Zastanawiam się co kupić mojej Ukochanej no i... nie mogę wymyślić , wiadomo że jest takich rzeczy od ciula a nawet więcej ![]() A później wziąć ją na zakupy ( gdzies do galerii ) to znaczy ustalę jej jakiś limit i do tego będzie mogła sobie kupić co będzie chciała ![]() ![]() a Wy co o tym myślicie ? może jednak to nie jest dobry pomysł? RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - przymszyk - 02-12-2013 20:35 Zależy po ile macie lat RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - lkserwis - 02-12-2013 20:37 Mam ten sam problem w pt mikołajki, a ja nie wiem co kupic, mamy po 24 lata i znamy sie juz ze 6.. także perfumy juz były itd, górna granica to 200-250zl, pomoże ktoś? ![]() RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Baleron333 - 02-12-2013 23:45 ja mam 20 ona 19 granice z pieniedzmi mam podobna do Cb lkserwis ![]() ![]() RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - yazir - 02-12-2013 23:52 (02-12-2013 20:25)Baleron333 napisał(a): A później wziąć ją na zakupy ( gdzies do galerii ) to znaczy ustalę jej jakiś limit i do tego będzie mogła sobie kupić co będzie chciała IMO ten pomysł jest słaby, nie chodzi o to żeby wydać "miliony". Róża + coś z biżuterii, im tego nigdy mało ![]() RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Zły_Szeląg - 03-12-2013 00:01 W tym wieku to chyba najlepiej 1. Bransoletki lilou, w tej cenie masz spoko bransoletkę z wygrawerowaną dedykacją. Fajne i modne. 2. Cyfrowa ramka na zdjęcia i robisz pokaz slajdów, na którym umieszczasz np wasze wspólne zdjęcia albo zaczynasz w garniturze - zdejmujesz, rozpinasz koszulę i później kręcisz palcem, że dalej nie ![]() 3. Zależy od stylówki Twojej dziewczyny, ale możesz też kupić jej zegarek swatcha. Spokojnie ogarniesz do 300 zł, nie jest jakiś mega rzucający się w oczy, ale modny i w dobrym stylu ![]() RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Albercik - 03-12-2013 00:50 1. Biżuteria (zawsze props) 2. Bielizna (oboje skorzystacie) 3. Kolacja w restauracji 4. Osiem RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - diabloo07 - 03-12-2013 00:52 Co do zakupów, to moim zdaniem to trochę w złym guście, bo z założenia osoba obdarowywana nie powinna wprost wiedzieć, ile pieniędzy na nią poświęciłeś ![]() RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - sacrifice - 03-12-2013 00:52 skarpetki RE: prezent na mikołajki :)) a więc studnia bez dna - Skadi - 03-12-2013 02:41 Najlepiej to coś związanego z jej hobby ![]() |