![]() |
Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu (/Temat-Hosting-linuxpl-com-zaplata-za-przekroczenie-transferu-81115) |
Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - Zloty - 02-12-2013 20:17 Posiadam tam konto oraz posiadałem stronę www pod PPA. Przekroczyłem transfer na hostingu i teraz hosting chce ode mnie o ile dobrze pamiętam 15 zł za przekroczony transfer. Czy tak powinno być ?? Czy nie powinni mnie poinformować o tym że kończy się transfer i że muszę dokupić więcej aby strona działała?? Czy nie działa to na takiej samej zasadzie jak internet w komórce?? jeśli skończy Ci się transfer to drastycznie maleje do kilku kilo na sekundę ?? Proszę o pomoc w tej sprawie ponieważ pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją ![]() Dodam że hosting wyłączył mi stronę którą miałem od kilku miesięcy w linuxpl.com Szkoda że prędzej nie poinformowali mnie o tym iż nie przyjmują stron PPA RE: Hosting linuxpl.com - przymszyk - 02-12-2013 20:36 Jeżeli mają w regulaminie, że mogą, to mogą ![]() RE: Hosting linuxpl.com - Admin - 02-12-2013 21:32 Musisz zapłacić, 4 lata temu jak istniało jeszcze zarabiam.com mieliśmy podobnie, płaciłem za przekroczenie transferu na forum. Dobrze że teraz nie mamy żadnych limitów ![]() ![]() RE: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - PanCaro - 02-12-2013 23:22 Zloty - na drugi raz trzeba się orientować ![]() ja zanim zakupiłem swoje usługi w linuxpl o wszystko wypytałem. Dodatkowo oszukali mnie na programie partnerskim. Ale dodatkowo wywalczyłem pewien bonus i jest OK z linuxpl - także się wyrównało. na linuxpl nie możesz dokupić transferu. Z tego co pamiętam to masz dopuszczalne przekroczenie 1GB a następny GB to 3 zł czy coś takiego. ja korzystam z linuxpl i hekko. jeżeli chcesz zawsze możesz spróbować w hekko. tam możesz dokupować transfer i wyjdzie Cie to taniej o jakieś 30 zł. w hekko mam ok. 18 stron na jednym koncie. także mogę polecić ![]() PS. jeżeli skorzystasz z hekko to prosiłbym o wpisanie pancaroweb w polecający ![]() ![]() RE: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - bcclicks - 02-12-2013 23:56 (02-12-2013 20:17)Zloty napisał(a): Posiadam tam konto oraz posiadałem stronę www pod PPA. A nie było wiadomości w panelu hostingu tam jest o ile się nie mylę directadmin. Wiadomości masz na pasku nad transferem i pojemnością konta. Nic tam nie pisał automat ?? RE: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - socialblur - 04-12-2013 11:30 Mogą tak zrobić i nie musza informować. Normalne, zarabiają na tym. RE: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - PanCaro - 04-12-2013 12:04 linuxpl jest dobry ale jak ktoś jest zorientowany w temacie transferów, CPU, baz, opłat itp.. socialblur - i dlatego poleciłem hekko ![]() RE: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - socialblur - 04-12-2013 12:18 Ja mam dhosting gdzie nie ma limitów transferu na wszystkie proste strony bez streamingu video powinno być ok, więc dziwie się że ludzie wchodzą jeszcze w takie układy z limitami RE: Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - Zloty - 06-12-2013 16:55 Dziękuje za odpowiedzi. Zapłacę im za wykorzystany przeze mnie dodatkowy transfer i kończę z nimi przygodę. Rezygnuje z ich usług ponieważ nie jest to hosting pod strony PPA. Reputki dodane ![]() Temat do zamknięcia Hosting linuxpl.com zapłata za przekroczenie transferu - Coristo - 06-12-2013 16:57 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |