Rejestracja za rejestrację - wszędzie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rejestracja za rejestrację - wszędzie! (/Temat-Rejestracja-za-rejestracje-wszedzie-8104) |
Rejestracja za rejestrację - wszędzie! - tdz007 - 03-06-2010 13:43 aWitam. W tym temacie oferuję "rejestrację za rejestrację". Tylko u mnie zarejestrujesz się z jednoego reflinka, a ja u ciebie nawet z dwóch! Instrukcja (czyli jak ma to wszystko przebiegać...) 1. -wejdź tutaj: http://www.takeagift.pl/polecam:298 -zarejestruj się -aktywuj konto przez email -zaloguj się i wypełnij krótką ankietę stratową 2. -odwiedź ponownie ten temat -napisz post wg. wzoru: "Zarejestrowałem/am się z twojego reflink'a z nicku: <tu podajesz jakiego użyłeś nicku podczas rejestracji z mojego linku> Moje reflinki: <tu podajesz gdzie mam się zarejestrować - mogą być 2 linki !!>" -poczekaj aż ja się zarejestruję - gwarantuję, że odbędzie się to jeszcze tego samego dnia! Pozosatałe info: - rejestruję się wszędzie - ty zarejestruj się z mojego 1 linka - ja się zarejestruję z twoich dwóch! - zaufało mi już ponad 30 osób z różych for - masz pewność, że cię nie oszukam RE: Rejestracja za rejestrację - wszędzie! - Paviano - 03-06-2010 15:26 Podaj strony z pozytywnymi komentarzami osób, które zarejestrowały się na Ciebie, bo coś nie wierzę. Poza tym to Twój 3 post na tym Forum z czego WSZYSTKIE SĄ O TYM SAMYM! Temat raczej do kosza, bo nikt nie da się nabrać na to... RE: Rejestracja za rejestrację - wszędzie! - Kilol - 04-06-2010 17:44 Regulamin... Rejestracja za rejestrację - wszędzie! - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |