[Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu (/Temat-Sprzedam-Mega-poradnik-o-zarabianiu-81017) Strony: 1 2 |
[Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - Scoobyx - 01-12-2013 17:21 1.Nazwa przedmiotu : How To Make Real Money by Scoobyx 2.Opis przedmiotu : Jest to mój autorski poradnik opisujący sposób na którym zarabiam. Nie jest to pierwszy lepszy poradnik pt."jak zarobić 100$ w min", który nie działa. Jest to potężny opis zarobku przez internet, który zawsze będzie na topie. No chyba, że jakiś meteoryt uderzy w ziemię, to może ta "nisza" się wypali. - nie jest to poradnik dla ludzi, którzy go kupią i nie będą nic robić, płacząc przy tym, że nic nie da się na tym zarobić - stosunkowo jest to łatwa metoda zarobku, dająca duże profity - boisz się dużych pieniędzy? olej ten temat - jeśli masz dociekać w tym temacie, na o czym jest ten poradnik, to proszę kliknij na krzyżyk w prawym górnym rogu. Jestem otwarty na pytania, tylko bez zbędnego spamowania. - sprzedaję tylko 4 sztuki (sama elita ) 3.Zdjęcia : http://scr.hu/0r32/0mvl6 4.Kontakt :PW/temat 5.Cena : 400 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew,paypal RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - surfer0700 - 01-12-2013 17:26 Na czym to w ogóle polega? Oddałeś do recenzji? RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - mikiniki - 01-12-2013 17:26 Prosiłbym, abyś oddał do recenzji komuś z Załogi Pozdr RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - Scoobyx - 01-12-2013 17:31 Recenzja pojawi się wkrótce, jak skontaktuję się z yazirem. Na czym to polega, to raczej zbyt dużo nie mogę napisać, ponieważ zdradzę metodę. RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - surfer0700 - 01-12-2013 17:32 (01-12-2013 17:31)Scoobyx napisał(a): Recenzja pojawi się wkrótce, jak skontaktuję się z yazirem. Nikt nie chce instrukcji, tylko tak wiesz... kilka zdań. Ile czasu trzeba poświęcić, na czym to mniej więcej polega itd. W ciemno nikt prócz mnie nie wyłoży 400 PLN RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - Scoobyx - 01-12-2013 17:35 No tak, coś po sobocie nie myślę. Ile czasu na to trzeba poświęcić? Mniej, więcej 1-4h. Jednak często trzeba sprawdzać skrzynkę email oraz pewną stronę. Czasami może przydać się kreatywność. Zapomniałem dodać, że angielski na poziomie komunikatywnym jest wymagany RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - elo13 - 01-12-2013 17:57 dlaczego chcesz sprzedac to po takiej cenie skoro te 4 sztuki to widze, ze Twoja dniowka? RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - rozekrr - 01-12-2013 18:00 Rezerwuję, jak recenzja będzie ok biorę zaklepaną sztukę RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - czarinio - 01-12-2013 21:52 Również rezerwuje RE: [Sprzedam] Mega poradnik o zarabianiu - UmCyK - 01-12-2013 21:55 Rezerwacja ;d |