(Wykonam) usługi za drobną opłatą - Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: (Wykonam) usługi za drobną opłatą - Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. (/Temat-Wykonam-uslugi-za-drobna-oplata-Ceny-Promocyjne-do-konca-roku-2013r-80959) |
(Wykonam) usługi za drobną opłatą - Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. - PaulPB - 01-12-2013 00:47 Chcesz taniej usługi pisz w ofercie mam Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. - Pozyskiwanie fanów – ceny od 3,99 zł - Wypozycjonuję stronę przez Google Plus – ceny od 5,99 zł - Pozycjonowanie stron – ustalamy indywidualnie z klientem - Mailing – Korespondencja Reklamowa Promocyjna – ceny od 4,99 zł - Pisanie postów i komentarzy na blogach, opinii, recenzji itp ceny od 0,20 zł - Reklama na fanpagu – ceny od 2,99 zł - Wykonywanie różnych usług min rejestracja na forach, portalach itd.. cena od 0,40 zł - Upload plików cena od 0,80 zł za 1 GB - 150 wpisów ręcznie do seokatalogów + pingowanie + raport cena 4,99 zł - Inne usługi ustalane indywidualnie z klientem proszę o kontakt z nami. - CS reklamowanie – ustalamy indywidualnie z klientem. Płatność paypal i przelew bankowy. RE: (Wykonam) usługi za drobną opłatą - Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. - GoodLecki - 01-12-2013 03:47 Interesuje mnie punkt 2 RE: (Wykonam) usługi za drobną opłatą - Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. - rlu - 04-12-2013 22:13 Witam Podczas interesów z tym Panem: Cytat:Ja Powiem tak Paypal i tak zwróci te środki bo dbają o firmowe konta. Ale po co psuć sobie wieczór i utrudniać życie Wszystko sie wyjasnilo dostalem zwrot pieniedzy. Wszystkich zainteresowanych zachęcam Cytat:to jednak dosżło (Wykonam) usługi za drobną opłatą - Ceny Promocyjne do końca roku 2013r. - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |