Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę (/Temat-Jaki-hosting-z-domena-pl-pod-strone-80918) |
Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - kamildv5 - 30-11-2013 17:42 Witam Jaki hosting polecacie pod stronę, ważne żeby był z domeną .pl, zastanawiam się miedzy az.pl a 1and1 ale jestem otwarty na propozycje z Waszej strony. Zależy mi jak na najniższej cenie założenia strony ale także żeby koszt przedłużenia nie był za wysoki Z góry dzięki za pomoc RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - zaple - 30-11-2013 17:53 Polecałbym az.pl sam kilka stron tam hostuje i ze wszystkich hostingów jakie mam wykupione, az.pl jest chyba najlepszy w przedziale do 200 złotych. RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - PanCaro - 30-11-2013 18:37 Jeżeli to mała strona to hekko a jeżeli duża to linuxpl. z hekko polecam Ci pakiet EasyPack mam na nim 18 baz danych i tyle samo stron + trzymam pliki klienta dobrze się sprawuję. na rok 44 zł. Możesz także na nim zakupić domenę. rejestracja na rok 14,76 zł z VAT. Po roku przedłożenie 54,12 zł z VAT. Dobry support. lub możesz skorzystać z promocji: Domena .pl w cenie konta 12 miesięcy w cenie 10 m-cy zamówić pakiet EasyPack+ lub wyższy i masz domenę na rok gratis .pl edit: jeżeli skorzystać z hekko to miło mi będzie jak wpiszesz nick polecający pancaroweb edit2. uważaj na 1and1... może być np. promocja domena na 2 lata za darmo a po 2 latach jeżeli nie przedłużysz to za pierwsze dwa lata będziesz musiał zapłacić dodatkowo. lepiej czytać regulaminy. RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - kamildv5 - 30-11-2013 18:59 Na tym hekko(70zł) wyjdzie drożej niż na az.pl(50zł) razem z domeną. A ten az.pl jest dobry? RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - PanCaro - 30-11-2013 19:12 az.pl 50 zł? pierwszy rok tak? bo następne to na 100% poniżej 60 zł za samą domene nie zejdzie. na az.pl cena odnowienia .pl 99,00 zł netto (dolicz vat) - domeny + dolicz hosting na hekko przedłużenie 54,12 burtto + dolicz hosting RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - kamildv5 - 30-11-2013 19:32 A co sądzisz o hostingu wieczystym na az ? Edit:Już nie aktualne ( nie ma bazy danych) RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - PanCaro - 30-11-2013 19:42 Nie wypowiem się za dużo ze względu na to że nie trzymam tam stron. Mam je na linuxpl i hekko. Ale po specyfikacji: 2 GB przestrzeni dyskowej 200 GB rocznego transferu 1 serwis WWW 10 kont e-mail BEZPŁATNIE cPanel (zobacz DEMO) BEZPŁATNIE Antywirus BEZPŁATNIE Antyspam Pomoc 24/7 2GB styknie Ci jak to nie będzie żadne forum czy mega jakaś strona uploadu. 16GB transferu na miesiąć - mało sądzę. ale to zalezy już jaka Twoja strona będzie. 1 serwis WWW - nie wiem jak tu to rozumieć. Czy chodzi o to że "1" strona i nic więcej żadnych subdomen typu pomoc.Twojastrona.pl czy blog.Twojastrona.pl czy Twojastrona.pl/pomoc (w /pomoc drugi CMS z bazą danych) nie napisali nic co do mysql... czy są jakiekolwiek dostępne bazy danych. Musisz napisać co chcesz zrobić za stronę to Cie jakoś naprowadzę. RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - kamildv5 - 30-11-2013 19:54 Strona będzie z dodatkami do gier (dodatki będą na innych serwerach) na wordpres'ie. A z tych dwóch hekko(easypack+) i linuxpl (W1GB + domena .pl) który będzie lepszy ? RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - PanCaro - 30-11-2013 20:06 z tych ważniejszych to: w hekko na ep+ masz 5GB pojemności a linuxpl W1GB 4GB pojemności w hekko masz 25 GB transferu a linux 100GB transferu w przypadku linuxpl jeżeli przekroczysz transfer to musisz płacić za każdy kolejny GB. I w linuxpl nie ma opcji dokupienia transferu w przypadku hekko jeżeli przekroczysz transfer blokują Ci konto. ale masz za to opcje dokupienia transferu. np. 10GB za 2 zł na miesiąc. RE: Jaki hosting z domeną .pl pod stronę - linoskoczek - 30-11-2013 21:41 Ja polecałbym hosting w 2ap.pl lub jeśli masz większy budżet i oczekujesz od razu sporego ruchu to Biznes-Host.pl. Na mojej stronie o kodach rabatowych na hostingi znajdziesz kody uprawniające do zniżek. Domenę sugerowałbym brać w Az.pl, a na następny rok przenieść do innego operatora (chyba, że Az.pl na to nie pozwala, nie orientuję się). Jeśli nie chciałbyś się w coś takiego bawić, to polecałbym kupić domenę na OVH.pl - najtańsi w polsce pod względem odnowienia. |