![]() |
Film YouTube. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Film YouTube. (/Temat-Film-YouTube-80625) |
Film YouTube. - Arivi - 25-11-2013 18:10 Witam panowie. Ostatnio przypomniało mi się o starym koncie YouTube więc wykorzystałem je do swojej niszy. Skasowałem wszystkie stare filmy i wrzuciłem nowy który lekko wypromowałem do 300 viewsów. Niestety ale mojego filmu nie chce wyszukać ani w google ani w YouTube ![]() Tylko bezpośredni link działa. Film jest publiczny i na pewno wszystko zrobiłem dobrze. Z ciekawości wrzuciłem ten sam film na nowe konto i pokazał się po paru godzinach! Mija piąty dzień i nadal go nie ma w wyszukiwarkach. Panowie co jest? Dzieje tak się z każdym filmem na tym koncie ;( RE: Film YouTube. - Jacuss - 25-11-2013 21:13 Moze jakis filtr na konto albo cos w ten desen. Wysłane z mojego GOCLEVER HYBRID przy użyciu Tapatalka RE: Film YouTube. - Bolt - 25-11-2013 21:20 nie ma go czy nie widzisz go na pierwszych stronach? może utknął gdzieś w czeluściach youtuba na 10 czy 12 stronie... swoją drogą skoro na innym koncie wszystko okej to nie ma problemu chyba.. RE: Film YouTube. - Arivi - 26-11-2013 15:09 Film jest leczy nie widać go w google i wyszukiwarce yt. Na pewno nie utknął na kolejnych stronach. RE: Film YouTube. - TastemanPL - 26-11-2013 16:16 Czasami tak jest ja tak miałem z niejedną niszą że pojawiła się i po tygodniu się pojawiła. Jednego, kolejnego filmu niestety już nie ujrzałem ![]() |