Bitcoin Mining w chmurze a nie w domu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bitcoin Mining w chmurze a nie w domu (/Temat-Bitcoin-Mining-w-chmurze-a-nie-w-domu-80450) |
Bitcoin Mining w chmurze a nie w domu - coinminterrp - 22-11-2013 20:32 Zapraszam do zapoznania się z ofertą mocy obliczeniowej w chmurze!!! Chmura (ang. Cloud) to moc obliczeniowa produkująca Bitcoiny bez zmartwienia o: - sprzęt do kopania, - jego zasilanie, - chłodzenie. Cały sprzęt do kopania, jego utrzymanie, zasilanie, naprawy ipt. jest na głowie dostawcy usługi! Użytkownik tylko liczy rosnącą ilość Bitcoinów na swoim koncie! Nie interesuje Cię: - opłaty za prąd, - hałas wiatraków, - problem z miejscem na koparki, - narzekania innych domowników, - awarie łącza internetowego (w przypadku awarii łącza nie zarabiasz), - awarie sprzętu, - i nic innego Cię nie intersuje..... Za to masz: - te same (albo większe dochody), - wszystko dostępne z przeglądarki internetowej, - w każdej chwili możesz dokupić udziały lub je odsprzedać, - itd itp.... Sam doświadczyłem problemów z zasilaniem, dostępem do internetu, hałasem, brakiem miejsca i narzekaniami domowników. Teraz przesiadłem się na chmurę i jest mi z tym DOBRZE! Na niniejszej stonie informuję o możliwości zakupu mocy obliczeniowej do produkcji Bitcoin na giełdzie CEX.io w kopalni GHASH.io, która jest najmocniejszą kopalnią na świecie (to oznacza najlepsze zyski). Myślę, że jest to ciekawa propozycja i alternatywa dla kopania w domu. Jak by trzeba było to z mojej strony oferuję: - pomoc w utworzeniu konta, - pomoc w zakupie mocy obliczeniowej, - pomoc w uruchomieniu systemu kopania BTC, - odpowiem na wszystkie pytania, CEX.io RE: Bitcoin Mining w chmurze a nie w domu - asiorek - 22-11-2013 20:38 jest już temat dotyczący cex - http://zarabiam.com/Temat-Bitcoin-Mining-w-chmurze-80299 RE: Bitcoin Mining w chmurze a nie w domu - KerPwn - 24-12-2013 11:26 Jest na tym forum jakiś admin ? Bo Db stoi ponad miesiąc, na dodatek same refy, nie ma czystego linku, brak postów na ref ... Bitcoin Mining w chmurze a nie w domu - yazir - 24-12-2013 12:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |