![]() |
suby na youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: suby na youtube (/Temat-suby-na-youtube-80433) |
suby na youtube - ggghhh421 - 22-11-2013 15:08 Witam, powie mi ktoś skąd mam wziąć id kanału żeby dobić troche subów ? Kanału nie robiłem, po prostu zakładałem konto i pakowałem tam filmy, nie moge nigdzie znaleźć tego id.. I drugie pytanie czy jak nabijałem tylko like/viewsy/komenty i żadnych subów/favorites to czy to może być przyczyna usuwania moich filów? czy raczej to nie ma znaczenia ? RE: suby na youtube - Bolt - 22-11-2013 15:24 Nie ma znaczenia brak subów i favów. Co do id to po prostu wejdz w jakiś swój filmik i będzie wyświetlone że autorem jest Jan Kowalski, wciskasz to i przenosi cię na stronę twojego kanału, id to to co się znajduje po youtube.com/ RE: suby na youtube - ggghhh421 - 22-11-2013 15:30 a do wyższej pozycji mojego filmu jak to się ma? RE: suby na youtube - Bolt - 22-11-2013 15:36 nie zaszkodzi, ma to na 100% jakiś tam wpływ na tą pozycję ale algorytm youtuba jest dziwny i ciężki do rozszyfrowania. Favy nie dają tak dużo ale trochę na 100%, suby za to powodują że twój filmik wygląda hmm pewniej? wiarygodniej ![]() RE: suby na youtube - Jacuss - 22-11-2013 21:29 Czytalem ze wszystko ma wplyw na pozycje Twoich filmow - nawet data rejestracji konta ![]() Wysłane z mojego GOCLEVER HYBRID przy użyciu Tapatalka RE: suby na youtube - CreepyUploader - 22-11-2013 21:32 Im dłużej twoje konto ma na youtubie tym większy TRUST RANK. |