![]() |
Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja (/Temat-Monitorowanie-pozycji-strony-w-przegladarce-Darmowa-aplikacja-80401) |
Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - Admin - 21-11-2013 19:23 Stały monitorowanie pozycji strony w DOWOLNEJ przeglądarce - Darmowa aplikacja Przedstawiam Wam darmową aplikację internetową, która pozwoli Wam stworzyć bazę swoich słów kluczowych oraz sprawdzaj ich wzrosty i spadki w jednej z nielicznych darmowych aplikacji pozwalającej na stały monitoring Aplikacja pozwala monitorować pozycję na wszystkich wyszukiwarkach google, polskim, francuskim, amerykańskim... po prostu na każdym. Link: (Kliknij aby zobaczyć) RE: Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - Gimli - 21-11-2013 22:48 Nie chcę się specjalnie rejestrować ale czy pokazują wyniki za pomocą wykresów czy są to pozycje w tabelce? RE: Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - Admin - 21-11-2013 23:07 (21-11-2013 22:48)Gimli napisał(a): Nie chcę się specjalnie rejestrować ale czy pokazują wyniki za pomocą wykresów czy są to pozycje w tabelce? System dosyć trywialny, ale wykresy dla każdego słowa kluczowego jak najbardziej są, rejestracja zajmuje parę sekund, klikasz w link aktywacyjny na mailu i gotowe. Dodaję zdjęcie podglądowe wykresów: ![]() RE: Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - magikjan - 22-11-2013 10:05 Ja ze swojej strony polecam http://www.seo-stat.pl polskie narzędzie i bezpłatne (bodajże do 15 fraz). Mozna pobierac raporty w postaci pliku csv. ![]() RE: Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - Gimli - 22-11-2013 19:21 Dzięki za screena z wykresów. Aktualnie korzystam z Serpmonster i na pierwszy rzut oka jest ładniejszy od tego systemu, ale i tak spróbuję przetestować go na jednej stronce. RE: Monitorowanie pozycji strony w przeglądarce - Darmowa aplikacja - Admin - 26-11-2013 00:51 Masz racje, jest mało estetyczny, jednak nie ma limitów i jest przede wszystkim darmowy ![]() |