Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk (/Temat-Moj-poradnik-o-fanpage-ach-FACEBOOK-pasja-fani-zysk-80298) |
Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - sawincjusz - 20-11-2013 00:27 1.Nazwa przedmiotu : Poradnik pt. Facebook - pasja, fani, zysk 2.Opis przedmiotu : Półtora roku doświadczeń spisanych w ciągu dwóch dni - 33 strony ciekawej lektury. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : pw, [email protected] 5.Cena : 15 złotych 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal, wpłata na konto (koniecznie podaj swój e-mail) Witam wszystkich użytkowników forum zarabiam.com. W głowie miałem napisanie poradnika, na temat promocji i zarabiania na facebooku już od dawna. Potrzebowałem jednak jeszcze trochę doświadczenia i proszę - mam dla Was gotowy poradnik o tym, co należy zrobić, żeby zyskać dużą liczbę naturalnych fanów i jeszcze na tym, co naturalne, zarobić. W poradniku poruszam tematy, takie jak: właściwy wybór tematyki fanpage'a, porady techniczne, w jaki sposób wypromować fanpage, jak na nim zarobić oraz o czym należy pamiętać przy kupnie lub sprzedaży fanpage'a. Jestem do dyspozycji, jeśli chodzi o pytania - tutaj na forum albo [email protected] Poradnik z chęcią oddam do recenzji, a tymczasem pozdrawiam i zachęcam do zakupu. RE: Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - rozekrr - 20-11-2013 10:33 Skoro z chęcią oddasz do recenzji go zgłoś się sam do tutora, bo to Twoje zadanie Po drugie, skoro poradnik ma przynosić zysk, a Ty pracujesz na tej metodzie ponad rok, to może pokażesz jakieś dowody tego zarobku? RE: Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - Stem - 20-11-2013 16:47 Poza tym czy nie znajdują się tu głównie, a zapewne jedynie rozszerzone metody opisane w ostatnio sprzedawanych poradnikach na tym forum ? Proponuje jako tutora użytkownika Zły_Szeląg, niech sam określi czy poradnik jest coś wart czy to czysta kopia jego pracy. W przeciwnym wypadku zamawiam ! RE: Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - Szaman1644 - 20-11-2013 18:08 (20-11-2013 16:47)Stem napisał(a): Poza tym czy nie znajdują się tu głównie, a zapewne jedynie rozszerzone metody opisane w ostatnio sprzedawanych poradnikach na tym forum ? Tutor da sobie radę z rozpoznaniem ewentualnego plagiatu RE: Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - sawincjusz - 20-11-2013 22:46 Cześć. Zapewniam, że poradnik nie jest plagiatem, nawet nie znajdziecie tam słowa przepisanego z poradnika Złego Szeląga - oczywiście jest opisanych kilka spraw technicznych, takich jak np. dziennik aktywności i powiedzmy zarobki na adf.ly - bo takie rzeczy to po prostu rzecz o której trzeba wspomnieć. Będąc już ściślejszym, poradnik podzieliłem na kilka rozdziałów, oto ich tytuły: - Wstęp - Przygotowania do podróży - Techniczna strona podróży - Promocja fanpage'a - Zarabianie na fanpage'u - Kupno i sprzedaż fanpage'a - Podsumowanie Tekst jest okraszony również obrazkami ułatwiającymi zabawę (czyli, jak to nazwałem - podróż) z fanpejdżami. Napisałem już do tutora, niedługo wyślę poradnik i będzie recenzja. Póki co - pozdrawiam Mój poradnik o fanpage'ach - FACEBOOK - pasja, fani, zysk - yazir - 28-12-2013 23:30 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |