Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kosiara startuje z JuTjubem! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Kosiara startuje z JuTjubem! (/Temat-Kosiara-startuje-z-JuTjubem-80295)

Kosiara startuje z JuTjubem! - vankosiara - 19-11-2013 22:18

Jak obiecałem pod tematem z moimi intrami, że zabiorę się za YT to tak uczyniłem!
Nie jestem sam, towarzyszy mi mój stary przyjaciel Wink

Pozwólcie, że skopiuje nasz opis z letsplej.pl :

Cytat:Link do kanału: Kanał: http://www.youtube.com/user/
Co nagrywasz: Mini-recenzje, ludologia (coś na wzór Urojen u ROJOV13), let's play
Opis: Nigdy nie trafiliśmy (tak! Jest nas dwóch Wink) na polski kanał, który łączył by ze sobą anime-ludologię oraz gry. Niektórzy mogą tutaj zobaczyć nawiązania do JJay'a lecz on zrobił tylko TOP'kę anime i bodajże parę innych odcinków a jego kanał skupiał się na PSP i Let's Play'u.
U Nas będą przeróżne recenzje, mini-rencenzje, ludologia (dzisiaj właśnie poleciał pierwszy film z tej serii robionego przez mojego wspólnika). Ogółem mówiąc tematyka będzie obracała się głównie w Let's Play'ach i anime/manga.
Nie mamy zamiaru ciągle nagrywać we dwójkę. Ja - Kosiara - planuje robić od czasu do czasu własne materiały z Let's Play (głównie to horrory indie) a Darkus filmy dot. anime, chodź czasem z jego strony gameplay też może zawitać.
Skończyliśmy nagrywać COOP Portal'a 2.

Zakończyliśmy COOP Portal'a 2, teraz gramy w F.3.A.R. - dzisiaj wyszedł 4 odcinek Wink
Od czasu do czasu, gdy nuda nam będzie konkretnie doskwierać będziemy nagrywać Lol'a, Might and Magic : Duel of Champions oraz może jakieś longshorty, serie jednoodcinkowe oraz speciale.

Kosiara startuje z JuTjubem! - Hybrid1990 - 24-11-2017 17:31

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.