Dziennik by allah - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik by allah (/Temat-Dziennik-by-allah-80156) |
Dziennik by allah - allah - 17-11-2013 13:51 Siema ;d Jestem Daniel i chodzę do gimnazjum (no powiecie że młody, ale nawet to 100 zł miesięcznie wpadnie to już się odłoży na coś ) Więc założyłem dziennik pracy, głównie skupiam się na Easysub (fires założyłem ale jeszcze się zastanawiam, czy będę w to brnął dalej) jakoś do PPA mnie nie ciągnie ;d myślę że posty codziennie koło 20 będę dodawał 'co zrobiłem, co planuje etc, a około 23.00 będę je edytował (z telefonu) ;p Tom I Rozdział I Cel na Listopad: 26 zł Do Celu 22 zł Co dziś zrobiłem:
-Założenie konta EasySub -Wrzucenie paru linków na fanpage -Założenie konta Fires Dochód: EasySub: 4.00 zł skuteczność 1.17% Wizyt: 171 Rejestracje: 2 Fires: 0.00 zł Wizyt: 19 Rejestracje: 0 Po pierwszym dniu zrezygnowałem z fires.pl RE: Dziennik by allah - callbux - 07-12-2013 14:57 zmien serwis na astrocash zrob reklame niszy i zarobiki wzrosną easusub to scierwo Dziennik by allah - MaLiN - 02-12-2015 02:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |