Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307) +---- Wątek: Najzabawniejsze sytuacje w szkole (/Temat-Najzabawniejsze-sytuacje-w-szkole-80152) |
Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Escove - 17-11-2013 13:12 Na pewno każdy z nas miał przynajmniej jedną zabawną sytuacje(kosztem cudzym, lub własnym) i nie zapomni do konca życia. Jakie były wasze najzabawniejsze sytuacje w szkole? RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Restiv - 08-12-2013 19:15 chyba każdy rzucał się śniegiem w zime w szkole? RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Talimka - 31-01-2014 16:01 Wywaliłam się na twarz przy wszystkich i do szpitala pojechałam haha ;D RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Arwena - 11-02-2014 22:20 Na lekcji geografii koleżanka weszła do takiego wielkiego pudełka wszyscy się w klasie śmiali a nauczycielka nie wiedziała o co chodzi Pod koniec zajęć kazała Nam wynieś pudełka znajdujące się na końcu klasy w tym Naszą koleżankę i niestety musiałam ją nieść RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - v3XeR - 30-07-2014 21:18 Rzucanie płytami w nauczyciela, a on w nas kredami ;D RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Alchemick - 31-07-2014 23:39 Ee to moja szkoła nudna jest przy waszych Umnie jedynie w SP dodawali podczas alarmów ppoż granaty dymne XD Aby biec zgodnie z drogami ewakuacyjnymi RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - shaGuar - 04-09-2014 20:58 Kolega zaczął się bawić drzwiami: otwierał, zamykał, otwierał, zamykał i tak co chwilę, aż w końcu drzwi całkowicie wypadły z zawiasów i spadły jakoś na jego stopy (na szczęście nic mu się nie stało) RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - WireSpi - 22-12-2014 11:54 (08-12-2013 19:15)Restiv napisał(a): chyba każdy rzucał się śniegiem w zime w szkole? Noooo xD i cięta nauczycielka od fizy dostała prosto w cymbał ale nie lukła kto w nią rzucił, każdy miał beka w UJ xF RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Krakersik - 22-12-2014 12:34 Wulgaryzmy kierowane w stronę nauczyciela Angielskiego który był z Afryki. Zawołania "ty chu*u, ee panie, podejdzie pan kur8o itp." Dopiero później nauczył się polskiej wulgaty. PS. Pozdrowienia dla pana Raszida RE: Najzabawniejsze sytuacje w szkole - Weeder - 22-12-2014 12:36 Zjaranym iść do do odp na matmie ^^ "bezcenne" |