Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Zaproszenia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Zaproszenia (/Temat-Rozwiazane-Zaproszenia-8004)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]Zaproszenia - codzik - 31-05-2010 18:13

Cześć!
Chciałbym się spytać do czego są te zaproszenia i na czym to polega np. ktoś mi wysyła zaproszenie i ja dostaje 500 punktów?
Za wytłumaczenie z góry dziękuję.

//a i czy można jeszcze mieć 2 konta? jedno moje drugie np. mojego rodzica? i czy wtedy mi nie usunęli punktów albo zbanowali?

RE: Zaproszenia - Silek - 31-05-2010 18:16

Za zaproszenie 20 osób masz status Z-List i dwa razy większą ilość punktów za wszystko. Wpisujesz tam mejla do osoby zainteresowanej rejestracją na Lockerz i gdy ona sie zapisze z Twojego zaproszenia otrzymujesz 2 punkty Smile

Pozdrawiam

Możesz założyć dwa konta na jeden komputer Smile Ale oczywiście na dwa różne mejle. Lockerz Cie za to nie ukara.

RE: Zaproszenia - codzik - 31-05-2010 18:18

Ja się wczoraj zarejestrowałem bez zaproszenia znaczy nikt mi nie dał zaproszenia, czy przez to będą jakieś problemy? bo słyszałem że trzeba mieć zaproszenie żeby się zarejestrować...

RE: Zaproszenia - Silek - 31-05-2010 18:20

Nie ma z tego żadnego problemu. Jak sie bezpośrednio zarejestrowałeś na Lockerz to nikt Cię przez to nie ukarze. Sam sie tak zapisywałem i moje konto nadal "żyje" Big Grin

@Yanke$

Masz racje. Z pośpiechu byka postawiłem Wink Dzięki za poprawienie mnie.

RE: Zaproszenia - Yanke$ - 31-05-2010 18:23

Silek napisał(a):ukara.
Ukarze ^^

____
Sry za off-top.

RE: Zaproszenia - codzik - 31-05-2010 18:32

Aha, dzięki za pomoc.
Jeszcze przy okazji zapytam się co w tej paczce co się zamawia w ciemno za 500 punktów może być?

RE: Zaproszenia - Dominator - 31-05-2010 18:39

@codzik

1.Oczywiście, są takie rzeczy jak PTZ Adder albo PTZ Generator - NIE radzę korzystać z takich rzeczy, ponieważ u Lockerz jest wszystko zapisywane, np: dziś zdobyłeś 12 PTZ, a jutro 10000 PTZ ??? To możliwe ale
PTZ Adder = Ban account Lockerz or ZERO PTZ.
Chyba rozumiesz.
2.Maxymalnie można mieć 5 kont.
1. Konto = Ty
2. Konto = Twój tata
3. Konto = Może twoja mama

Różnie to bywa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytałem się Lockerz czy można zdobyć przy rejestracji 4012 PTZ - tak można, ale lockerz już zbanowało tych ludzi co zrobili poradniki o "HACK LOCKERZ", więc nie rób i sprawiedliwie korzystaj.
Gdy hackniesz lockerz to napiszą ci że odejmą 50% PTZ i dadzą drugą szansę bycia z nimi i jeśli jeszcze raz tak zrobisz to Cię zbanują.

Pozdro.

RE: Zaproszenia - Ryba12 - 31-05-2010 18:40

Dawniej przysyłali koszulki a teraz jakis nowy podobno wysyłany przez e-mail prezent.

RE: Zaproszenia - Dominator - 31-05-2010 18:41

NIE NIE NIE NIE... RYBA12 - będą bluzki, poczytaj w newsach.

RE: Zaproszenia - Yanke$ - 31-05-2010 19:11

Owszem, znajduje się tam news dot. nagród dla Z-Listerów...
Tech napisał(a):Nowy upominek dla zlisterów nie będzie żadnymi ściereczkami do aparatu, żadnymi kubkami, spodenkami itp. Przyjdzie on do was drogą elektroniczną (mail), ale nie wiadomo nic poza tym
...ale czy na pewno bluzki ?