Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca (/Temat-Zarabianie-na-uploadzie-czy-sie-jeszcze-oplaca-80036) |
Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - mikolaj90 - 15-11-2013 16:41 Siema. Czy obecnie opłaca się jeszcze zarabiać na uploadzie ? Pytam dlatego, że: - robi to już praktycznie każdy - słyszałem o jakichś banach na yt (?) - ludzie naprawdę ciągle nabierają się na fake'i ? RE: Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - Gremquen - 15-11-2013 16:53 Opłaca się. -nie każdy -bany na yt zawsze były i zawsze trzeba było sobie z nimi radzić. choć youtube to nie jedyna droga do promocji plików. Ja mam bloga i wejścia tylko i wyłącznie z google. Te 5 stówek za miesiąc uzbieram. Czasem więcej ;] -tak RE: Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - TastemanPL - 17-11-2013 19:11 Jak zaczynałem też tak myślałem bo przecież PPA nie jest świeże do tego dochodzi EasySub Fires różne strony polskie FireCash AstroCash globalne FileIce ale jednak się myliłem. Wystarczy odpowiednio przekonać człowieka do pobrania. Z cd key'ami jest gorzej niż np. dodaniu punktów w jakiejś grze przeglądarkowej. Chodź zawsze znajdzie się ktoś kto się nabierze RE: Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - dondoonsie - 17-11-2013 19:13 (15-11-2013 16:41)mikolaj90 napisał(a): Siema. Opłaca się ;D -chyba chodzi ci o to że coraz więcej ludzi zaczyna zarabiać w PPA bo się opłaca -bany są, mi bardzo dużo pada kont, ludzie flagują , no ale cóż trzeba sobie radzić jak chce się zarabiać, ostatnio nawet mam więcej wejść z google niż youtube na bloga chociaż promuje tylko youtbe -tak, zawsze nabierali się i zawsze nabierać się będą dopóki dana nisza się nie wypali RE: Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - sh4kr - 19-11-2013 18:02 Opłaca się, jednak chciałbym nadmienić, że nie tak jak kiedyś... RE: Zarabianie na uploadzie - czy się jeszcze opłaca - Scoobyx - 19-11-2013 18:21 Oczywiście, że dawniej było lepiej się wybić. Dawniej wrzucałeś film na youtube'a, nabiłeś 80 łapek i miałeś masę pobrań. Dzisiaj trzeba dużo się napracować, żeby film w ogóle się utrzymał. Blogi teraz też jest ciężej wybić, jednak wciąż można dużo zarobić, wystarczy mieć dobry sposób i niszę. Czasami dobrze jest nakierować się na odpowiedni traffic. Dla chcącego nic trudnego |