GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ (/Temat-GSA-Search-Engine-Ranker-nie-wlacza-sie-79941) |
GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - matimus - 13-11-2013 18:14 Siemka jest jakiś spec od komputerów ? Generalnie chodzi o to że nie wiadomo dlaczego GSA Search Engine Ranker nagle przestał mi się włączać Pojawia się w procesach na 5 sekund i pa pa Może jakiś spec na coś wpadnie co jest grane albo sam tak miał ? RE: GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - vankosiara - 13-11-2013 18:41 Odinstaluj go, wyczyść CCleaner'em wszelkie pozostałości po nim i dopiero spróbuj jeszcze raz. RE: GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - matimus - 13-11-2013 18:52 Ok . Kiedyś się bawiłem CCleaner'em i rozdupczyłem system lipa :/ nie pomogło RE: GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - fotka_buyer - 21-11-2013 16:22 ccleanera uzyj tylko do czyszczenia rejestru... RE: GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - matimus - 22-11-2013 17:19 Problem rozwiązany ! Usunąłem config , wyczyściłem wszystkie pozostałości po GSA , ale to nic nie dało jeszcze. Musiałem pogrzebać z uprawnieniami GSA Search Engine Ranker nie włącza się :/ - Magnus - 22-11-2013 20:51 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |