"Oznacz jako przeczytane" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: "Oznacz jako przeczytane" (/Temat-Oznacz-jako-przeczytane-79815) |
"Oznacz jako przeczytane" - MrocznyKILL - 11-11-2013 15:52 Proponuję dodanie funkcji "Oznacz jako przeczytane" w każdym z działów... Osoba nie będąca kilka dni na forum która chce "nadrobić" zaległości klika na "Pokaż nieprzeczytane posty" lecz jest tam tysiące tematów przez które musi się przebijać... A gdyby była opcja "Oznacz jako przeczytane" w każdym z działów taka osoba mogła by wejść w działy które ją nie interesują np. w Refbacki, Offtopic czy najważniejsze według mnie Archiwum oznacza działy jako przeczytane i w "Pokaż nieprzeczytane posty" zostały by tylko działy które ją interesują. RE: "Oznacz jako przeczytane" - szalonymad - 11-11-2013 16:49 Taka opcja była by idealna, zwłaszcza wczoraj kiedy surfer0700 przeniósł do kosza 1422 tematów RE: "Oznacz jako przeczytane" - Admin - 11-11-2013 17:08 Też bym takową nie pogardził, gdyby takowa opcja była to na pewno już dawno byśmy ją wprowadzili. Jednak nie tylko nie znam takiego pluginu, a nawet nie znam żadnego silniku forum który przewiduje taką funkcjonalność. Dodałem opcje przeczytania już dawno temu, jednak służy ona oznaczeniu wszystkich działów. RE: "Oznacz jako przeczytane" - MrocznyKILL - 11-11-2013 17:16 Niestety tu nie pomogę :/ zauważyłem taka opcję na wszystkich forach gier z grupy Gameforge... miejmy nadzieję że kiedyś pojawi się możliwość dodania takiego dodatku w każdym z działów RE: "Oznacz jako przeczytane" - Admin - 11-11-2013 17:24 (11-11-2013 17:16)MrocznyKILL napisał(a): Niestety tu nie pomogę :/ zauważyłem taka opcję na wszystkich forach gier z grupy Gameforge... miejmy nadzieję że kiedyś pojawi się możliwość dodania takiego dodatku w każdym z działów Te fora są oparte na http://www.woltlab.com/ i szczerze pierwszy raz w życiu spotkałem się z tym silnikiem. |