![]() |
[Sprzedam] Chomikuj Spambot (sprzedaż wstrzymana) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Chomikuj Spambot (sprzedaż wstrzymana) (/Temat-Sprzedam-Chomikuj-Spambot-sprzedaz-wstrzymana-79774) |
[Sprzedam] Chomikuj Spambot (sprzedaż wstrzymana) - szpilmen - 10-11-2013 22:58 1.Nazwa przedmiotu : Chomikuj Spambot 2.Opis przedmiotu : Funkcje: Tworzenie kont z losowymi hasłami i nickami Wyszukiwanie chomików Spamowanie na PW Spamowanie w Rozmowach Spamowanie poprzez Polecanych Obsługa autocaptcha - Expertdecoders Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=1jZewz1bUyI 3.Zdjęcia : brak. 4.Kontakt : GG: 4603727; Email:techbyte@gmail.com 5.Cena : 30 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal RE: [Sprzedam] Chomikuj Spambot - dawidekch - 14-11-2013 17:48 Siema Jestem zainteresowany kupnem spambota. Obsługa autocaptcha działa prawidłowo? Jest możliwość płatności na konto bankowe bo chwilowo na paypalu nie posiadam środków. Pozdro RE: [Sprzedam] Chomikuj Spambot - lons - 14-11-2013 19:13 Czy bot jest twój? Tutaj jest tańszy bot: http://zarabiam.com/Temat-Bot-Chomikuj-pl-Spam-pw-chomikowe-rozmowy-oraz-automatyczne-robienie-listy-78765 RE: [Sprzedam] Chomikuj Spambot - szpilmen - 14-11-2013 19:23 (14-11-2013 17:48)dawidekch napisał(a): Siema - Działa prawidłowo. - Nie ma możliwości Btw. W sumie przed chwilą pisał do mnie autor bota: "sprzedaż wstrzymana". (14-11-2013 19:13)lons napisał(a): Czy bot jest twój? - I co że tańszy ? Ale gorszy i mało funkcji. - Nie jestem autorem bota, ja tylko miałem temat napisać (kontakt do autora jest podany w temacie). RE: [Sprzedam] Chomikuj Spambot (sprzedaż wstrzymana) - bolo9797 - 14-11-2013 20:21 Gorszy to jest ten co ty sprzedajesz.. Nawet listy aktualnych kont nie robi tylko jakies stare gdzie przez kilka msc nikt sie nie logowal.. RE: [Sprzedam] Chomikuj Spambot (sprzedaż wstrzymana) - TechByte - 14-11-2013 22:35 Witam, ja jestem autorem konta i widzę, że się ciekawa dyskusja rozwinęła. Bolo9797 czy mógłbyś w kilku argumentach przedstawić w czym twój bot jest lepszy, oczywiście oprócz tego, że mój robi liste z "nieaktualnych kont"? Bo z tego co ja zauważyłem to róznice są takie: - mój tworzy konta (dzięki zastosowaniu TORa, omijamy blokadę IP) - podczas spamowania można automatycznie ustawić zmianę konta, dzięki czemu omijamy captche - możliwość ustawienia osobnej listy chomików dla PW, rozmów, dodawania do polecanych (w twoim wogóle w polecanych nie można spamować) - możliwość ustawienia zmiany pytania co daną liczbę chomików - obługę auto captchy przez expertdecoders, dzięki czemu możemy bota zostawić na noc Nie chce mi się reszty wypisywać, ale jak ktoś bd potrzebował to napisze. PS1: Mógłby ktoś napisać, wrzucić filmik z działania tego bota? Chciałbym także zobaczyć jego predkość. PS2: Teraz planuje zrobić dużego update który dużo zmieni, wieć dlatego narazie sprzedaż wstrzymana. [Sprzedam] Chomikuj Spambot (sprzedaż wstrzymana) - yazir - 03-12-2013 09:16 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |