[Szukam] Sponsora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Szukam] Sponsora (/Temat-Szukam-Sponsora-79755) |
[Szukam] Sponsora - sheko12 - 10-11-2013 17:22 Witam! Zwracam się do was o pomoc, szukam Sponsora na ''styl'' pod mój projekt forum o tematyce poważnej takiej jak ''Webmastering''. Ze względu na mój kryzys a realizacje obecnego projektu forum chciałbym kupić unikany styl, jego wartość nie przekracza 70zł, pochodzi on od angielskiego autora posiadającego własne portfolio oraz usługi przedstawione na stronie, transakcja prawdopodobnie obdyła by się poprzez system PayPal. Styl dla skryptu MyBB, nowoczesny i zarazem unikalny. Coś więcej o mojej osobie, mam nam imię Jakub, lat 17 i od bardza dawna interesuję się webmasteringiem, planuje powiązać z tym przyszłość i w tym celu tworze forum dyskusyjne plany na forum mam konkretne oraz przygotowany w tym celu plan działania na jego rozwój, pozycjonowanie oraz reklame w sieci w wyniku szybkiego uzbierania aktywnych użytkowników, posiadam domene i serwer opłacony na kolejne 300 dni. Styl który miałby być sponsorowany podeśle poprzez prywatną rozmowe gdzie omówimy szczegóły. Co wzamian za sponsoring? - obecnie mogę zaoferować. 1.Rangę ''Sponsor'' z wyróżniającym się kolorkiem na forum 2.Prezentacja swoich usług jeśli posiada np własną firmę 3.Baner o określonych rozmiarach bądź adres URL reklamujący jego produkt, firme czy strone internetową na czas mniej nieokreślony (czerpiący z niego zyski bądź też nie) 4.Spłata pieniędzy (w ratach) w określonym terminie Przepraszam jeśli temat jest w nieodpowiednim dziale. Dziękuję dla wszystkich zainteresowanych pomocą dla mnie, na pewno indywidualnie się dogadamy w tej kwestii jeśli żadna z powyższych moich propozycji nie przypadnie go gustu sponsorowi. Kontakt zemną przez GG: 38069076 oraz Email: [email protected] Pozdrawiam RE: [Szukam] Sponsora - 30procent - 11-11-2013 21:56 pw poleci ale cena do negocjacji RE: [Szukam] Sponsora - sheko12 - 12-11-2013 07:52 Cieszę się zapraszam do kontaktu [Szukam] Sponsora - surfer0700 - 28-02-2014 13:03 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |