![]() |
Poradnik Nisza - Zarabianie na itunes - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Nisza - Zarabianie na itunes (/Temat-Nisza-Zarabianie-na-itunes-79724) |
Nisza - Zarabianie na itunes - adkam12 - 10-11-2013 12:10 Siemanko! Mam dla was, szczególnie nowych w świecie PPA, mały i bardzo szybki sposób, z którego sam korzystam, na znalezienie świeżutkich nisz pod platformę iOS Zazwyczaj schemat co tydzień jest taki sam. W środę w nocy wielu producentów wypuszcza gry do itunes, a w czwartkową noc, po prostu zmieniany jest content w zakładce z grami, aktualizowane są topki i u góry widnieją najciekawsze i często bardzo dochodowe tytuły. Robimy tak: Ściągamy i instalujemy aplikację itunes: http://www.apple.com/pl/itunes/download/ Ustawiamy na AppStore i klikamy GAMES. Środa: Wchodzimy w aplikację iTunes około 22:00 - 01:00, Na samym dole po prawej klikamy na flagę, zmieniamy na region wschodni - polecam Australię, Nową Zelandię, a nawet Malezję Gry dostępne są w tamtych regionach o kilka godzin szybciej (ktoś się może kłócić, ale wschód mnie jeszcze nigdy nie zawiódł) Gdy ustawimy już wschodni region, przeglądamy topki, główną stronę etc. Czwartek: Wchodzimy po około 22:00 Region ustawiamy na USA Na stronie głównej mamy świeże nisze, oraz gry które dostały upadate, czekające aż ktoś na nich zarobi. Również warto przelecieć topki i główną. Można też popatrzyć na regiony: UK, Deutschland, France. Zazwyczaj jest to samo, ale raz na ruski rok można znaleźć coś innego OK! Mam tytuły, ale skąd mam wziąć opcje dla mojego hacka? Nie wiesz czy w tej grze potrzebne są Coins'y, może Bucks'y, albo Gem'y ? Sprawa jest banalna po lewej mamy takie oto info (jeżeli jest pusto, to czekamy dzień, dwa, żeby Hamburgery coś zaczęły kupować): ![]() Chyba już wiadomo czego nasi klienci oczekują... Nisza znaleziona w sieci, moje poradniki z zc są na bieżąco kopiowane więc i ja coś migrowałem, przynajmniej ja nie przypisuje tego sobie ![]() Po używaniu tego "schematu" od miesiąca (czasami bywa, ale bardzo rzadko, że środowe gry ze wschodu nie aktualizują się przez kilka godzin, jednak zawsze są szybciej jak te z USA). Ok, w takim razie promujcie i zarabiajcie pierwszy hajs ![]() RE: Nisza - Zarabianie na itunes - magneto - 10-11-2013 12:14 Bardzo dobry poradnik, przyda się. RE: Nisza - Zarabianie na itunes - damianus627 - 11-11-2013 00:42 Ciekawy poradnik. Zobaczę jak działa. RE: Nisza - Zarabianie na itunes - bimber14 - 20-11-2013 17:28 Dzięki wielkie. Zobacze co z tego wyjdzie. RE: Nisza - Zarabianie na itunes - plazogad - 20-11-2013 20:12 Sporo widze ma skopiowanych poradnikow. Za to są bany tutaj? RE: Nisza - Zarabianie na itunes - piotruss96 - 20-11-2013 21:34 (20-11-2013 20:12)plazogad napisał(a): Sporo widze ma skopiowanych poradnikow. Za to są bany tutaj?za co ban ? Rozwija się forum o nowe poradniki a tamte osoby nie dały zakazu na rozpowszechnianie wiec daje je tutaj proste ![]() RE: Nisza - Zarabianie na itunes - Lusek - 20-11-2013 21:48 ALe niech chociaz wspomni, że skopiował... a nie wygląda to tak jakby to był jego sposób... zero wysiłku, nawet zdania nie zmienil. RE: Nisza - Zarabianie na itunes - Jacuss - 21-11-2013 01:45 Ja na inne fora nie wchodzę i bardzo Ci dziękuje! Oprę oto mojego nowego bloga ;-) RE: Nisza - Zarabianie na itunes - diabloo07 - 21-11-2013 02:22 (20-11-2013 21:48)Lusek napisał(a): ALe niech chociaz wspomni, że skopiował... a nie wygląda to tak jakby to był jego sposób... zero wysiłku, nawet zdania nie zmienil. Problemy z czytaniem? "Nisza znaleziona w sieci, moje poradniki z zc są na bieżąco kopiowane więc i ja coś migrowałem, przynajmniej ja nie przypisuje tego sobie" RE: Nisza - Zarabianie na itunes - Lusek - 21-11-2013 10:13 Akurat nie chodzi mi o ten poradnik. Wcześniej je dodawał i tego akurat nie pisał. Tylko dopiero jak mu ktoś uwagę zwrócił. |