Visual Basic - skórka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364) +--- Wątek: Visual Basic - skórka (/Temat-Visual-Basic-skorka-79680) |
Visual Basic - skórka - dawid327 - 09-11-2013 14:07 Posiadam Visual basic 10 i chciałbym się od was dowiedzieć jak zmienić skórkę programu który robimy żeby wyglądało to fajnie a nie jakaś skórka jak od windowsa 95 ... i druga sprawa jak zrobić , żeby program startował mi normalnie z ikony na pulpicie ? RE: Visual Basic - Driver - 09-11-2013 14:10 Plik ze skórką przeciągasz na Form1 jak na screenie: Żeby program startował z pulpitu to: Robisz skrót aplikacji w folderze gdzie masz zainstalowanego VB i przeciągasz ten skrót na pulpit Edit: żeby nowa skórka sie wgrała, to przeciągasz tak jak napisałem, włączasz debuggowanie, zamykasz okienko aplikacji i dopiero Ci się pojawią opcje nowej skórki RE: Visual Basic - dawid327 - 09-11-2013 14:32 Dzięki wielkie , skąd mogę pobrać skórki są jakieś stronki z tym ? |