Mogę pobierać duże pliki w zamian za % - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mogę pobierać duże pliki w zamian za % (/Temat-Moge-pobierac-duze-pliki-w-zamian-za-79677) |
Mogę pobierać duże pliki w zamian za % - geps4 - 09-11-2013 13:25 Chętnie będę pobierał pliki, nawet o bardzo dużych rozmiarach w zamian za % zarobku. Pobieranie ze Słowenii. Zainteresowani, PW RE: Mogę pobierać duże pliki w zamian za % - vipper - 09-11-2013 19:21 Jak rozumiem masz zamiar pobrać np. 1000 razy jakieś pliki w zamian za np. 10% ? RE: Mogę pobierać duże pliki w zamian za % - verona - 09-11-2013 23:39 Pierwszy lepszy host - rapidgator.net - płaci 3$ za 1000 pobrań plików większych niż 1GB ze Słowenii. Liczy jedno IP na dobę czyli za jedno unikalne pobranie dostaje się 0.003$. Powiedzmy, że chcesz prowizję 10% z tych zarobków, czyli ty dostajesz 0.0003$ dziennie, miesięcznie zarabiasz całe 0.009$. Wypłata jest od 15$ a więc twój wspólnik będzie zbierał do wypłaty 5000 dni czyli zaledwie 13 lat i kilka miesięcy. Ale masz zmienne IP? Super! Prędkość pobierania dla użytkownika bez premium (z premium nie może bo nie naliczy kilku pobrań dziennie) wynosi jakieś 50-100kb/s, czyli pobierając duże pliki o których mówisz i zmieniając IP w ciągu dnia zdołasz pobrać maksymalnie kilka plików. Twój interes życia z partnerem w najlepszym przypadku zajmie kilka lat i po latach pracy będziesz miał może na jedną prezerwatywę czy co tam chcesz - gratuluję zmysłu prawdziwego biznesmena. RE: Mogę pobierać duże pliki w zamian za % - TastemanPL - 17-11-2013 19:22 Bądź bardziej kreatywny bo z tego raczej kokosów nie zdobędziesz. Mogę pobierać duże pliki w zamian za % - Hybrid1990 - 24-10-2018 16:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |