Szybkie Zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szybkie Zarabianie (/Temat-Szybkie-Zarabianie-79640) |
Szybkie Zarabianie - promateusz - 08-11-2013 17:51 Witam, chciałbym wam zaproponować moją nową stronę. Znamy serwisy takie jak mypay albo kubigo. Postanowiłem więc zrobić coś podobnego tylko z 1 znaczną różnicą.. a mianowicie zarobkami. Jeżeli akcja na sieci jest za 3zł na mp dają za 20gr a na kubigo za 2,3x więcej. Ale to i tak mało. Na tej stronie jest za akcje 3zł na sieci np 2,50zł aż !! a nie marne kilka groszy! Narazie są tylko akcje sms gdyż trzeba rozkręcić serwis ( zarejestrowani użytkownicy ) jeżeli będę miał ich więcej będą akcje takie jak na Mp lub kubigo! Więc zapraszam. 0 ŚCIEMY! zawsze można sprawdzić ! Wszystkiego dowiecie się na stronie http://szybkiezarabianie.c0.pl/ Niektórych opcji nie widać (np. akcji) i są widoczne dopiero po zalogowaniu. Pozdrawiam. RE: Szybkie Zarabianie - konrad123456789 - 08-11-2013 17:53 Szata strony zostawia wiele do życzenia RE: Szybkie Zarabianie - promateusz - 08-11-2013 17:54 Wiadomo, ale szkoda zakładać od razu na .pl lub com czy tam eu skoro nie wiadomo czy wypali co nie.. RE: Szybkie Zarabianie - MartinS - 08-11-2013 17:56 Konrad miał na myśli wygląd strony, nie domenę, ale fakt, jedno i drugie ujowe. RE: Szybkie Zarabianie - wielkiTHOR - 08-11-2013 17:56 brak dzialalności, wygląd totalna amatorka dziecka z przedszkola szkoda nawet ruchu myszką na klik w link RE: Szybkie Zarabianie - promateusz - 08-11-2013 17:58 No tak mi też o to chodziło po trochu Ale z 2 stronie nie liczy sie sam wygląd a zarobki lepiej zarobić np 2zł na źle wyglądającej stronie ( ale nie tragicznie ) niż 15gr na super ekstra wyglądającej no nie? Jo sie zabija.. co to za sygnatura :< i zmienić nie moge RE: Szybkie Zarabianie - wielkiTHOR - 08-11-2013 18:00 (08-11-2013 17:58)promateusz napisał(a): No tak mi też o to chodziło po trochu mając do wyboru dopracowaną i zachęcająca do siebie stronę z mniejszym zarobkiem a tandetę i totalną amatorszczyznę odpychającą od siebie wybieram opcję pierwszą RE: Szybkie Zarabianie - Admin - 08-11-2013 18:04 trochę powagi... Szybkie Zarabianie - Admin - 08-11-2013 18:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |