Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
paypal a wysyłanie bez weryfikacji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: paypal a wysyłanie bez weryfikacji (/Temat-paypal-a-wysylanie-bez-weryfikacji-79556)

paypal a wysyłanie bez weryfikacji - edikiu - 06-11-2013 19:00

Witam, otóż zrobiłem coś głupiego, otóż zarobiłem na easysub 26 zł po czym bez niczego przelałem je na moje dotąd nieużywane konto paypal które aktywowane było jedynie za pomocą emaila.Pieniądze dostałem lecz gdy chciałem wysłać ję do mojego kolegi (na paypala) natknąłem się na problem, ponieważ nie mogłem wysłać ich z "niezweryfikowanego" konta paypal, i teraz moje pytanie co zrobić jestem niepełnoletni ( 16 lat ) a po rozmowie z rodzicami dowiedziałem się że nie posiadają karty kredytowej potrzebnej do aktywacji. Czy jest jakiś sposób aby zaakceptowali mi paypala bez tego? albo przynajmniej żeby wyciągnąć stamtąd jakoś te pieniądze?

RE: paypal a wysyłanie bez weryfikacji - Coristo - 06-11-2013 19:43

Załóż konto bankowe i dodaj do Paypala Smile

RE: paypal a wysyłanie bez weryfikacji - edikiu - 06-11-2013 20:18

@up yhm ,a szlyszałem coś kartach prepaid czy jakoś tak jak to z nimi jest? dało by rade coś tu wykombinować?

RE: paypal a wysyłanie bez weryfikacji - marcel_kk - 07-11-2013 05:07

Skoro rozmawiałeś z rodzicami to zweryfikuj PP
za pomocą konta bankowego jednego z nich.
Podczas weryfikacji masz do wyboru: karta lub konto.

RE: paypal a wysyłanie bez weryfikacji - martucha123 - 08-11-2013 21:12

Musisz aktywować konto