Sprzedam/wynajmę zweryfikowane konto bukmacherskie+MB+MAIL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam/wynajmę zweryfikowane konto bukmacherskie+MB+MAIL (/Temat-Sprzedam-wynajme-zweryfikowane-konto-bukmacherskie-MB-MAIL-79524) |
Sprzedam/wynajmę zweryfikowane konto bukmacherskie+MB+MAIL - alagiewka1 - 06-11-2013 13:15 witam! mam do sprzedania konta bukmacherskie u wszystkich możliwych bukmacherów, razem z kontem moneybookers pasującym do kont . Konta są nowe, ZWERYFIKOWANE I BEZ LIMITÓW!! idealne dla kogoś kto gra surebety albo po prostu zajmuje się bukmacherką. Wszystkie konta są zweryfikowane, dołączam w razie czego kolorowe zdjęcie dowodu z obu stron, maile oraz moneybookers są nowe powiązane z kontem, daję dostęp do nich, można zmienić hasło i traktować jako swoje. Trzeba pamiętać tylko aby 1 wpłatę dokonać poprzez moneybookers aby później i wypłacić szło. Nie jestem żadnym oszustem, po prostu "pobawiłem" się pare dni w bukmacherkę i uznałem że to nie dla mnie, a tak się składa że potrzebuję pilnie gotówki. Zainteresowanych proszę o kontakt na [email protected]. Czekam na propozycję, cena do uzgodnienia. Pozdrawiam Sprzedam/wynajmę zweryfikowane konto bukmacherskie+MB+MAIL - yazir - 06-11-2013 13:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |