Zarabianie - początki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie - początki (/Temat-Zarabianie-poczatki-79508) Strony: 1 2 |
Zarabianie - początki - nafrieel1 - 05-11-2013 23:05 Witam Zacznę od przeproszenia was za kolejny temat tego typu, ale jest na forum za dużo tematów aby wszystkie przeszukać i zebrać wszystko do kupy. Otóż proszę was o pomoc, w wprowadzeniu do zarabiania przez internet. Myślałem nad PPA i mam zamiar wkrótce się za to zabrać, siedziałem też na Easysub lecz skutki były marne, więc chciałbym prosić o jakieś wskazówki, na czym zarabiać na początku, co jest w miarę opłacalne i nie wymaga sporego wkładu pieniężnego. Głównie chodzi mi o wskazanie strony,programu . Wspomnę że czas który mogę przeznaczyć na tego typu rzeczy oscyluje w granicach 3-6 godzin dziennie. Klikanie w reklamy przez 6h za grosze mnie nie interesuje, wolę się trochę wysilić, wykazać pomysłowością i wyobraźnią .Zaznaczę że nie chcę zarabiać "kokosów" . Z góry dziękuje wam wszystkim za pomoc RE: Zarabianie - początki - Rafiks1992 - 05-11-2013 23:24 jak chcesz sie wysilic i pokazac wyobraznie i tak dalej to tylko i wylacznie PPA ) RE: Zarabianie - początki - Ramako - 05-11-2013 23:30 Dokładnie tylko PPA, najlepiej żebyś kupił sobie hosting+domene, chociaż możesz tez ogarnąć darmowego bloga ale zawsze mogą ci go usunąć. RE: Zarabianie - początki - nafrieel1 - 05-11-2013 23:32 może trochę przesadziłem z tą wyobraźnią, jestem otwarty na wszelakie propozycje, tak, abym miał z czego wybierać xd RE: Zarabianie - początki - Scoobyx - 05-11-2013 23:35 Podanego pomysłu na tacy raczej nikt ci nie poda. Jednak ja mogę polecić ci allegro. Przeczytaj sobie poradnik surfera, a dowiesz się wiele przydatnych rzeczy. Tam zarabianie nie wymaga dużego wkładu pracy, a efekty są rewelacyjne. Zależnie też od dziedziny, jaką sobie wybierzesz. RE: Zarabianie - początki - damianus627 - 05-11-2013 23:37 Tak jak osoby wyżej mówią PPA. Jeśli masz jakieś pieniądze to możesz spróbować na bukmacherce. RE: Zarabianie - początki - nokira - 05-11-2013 23:54 Jeżeli wykażesz się naprawdę pomysłem to spokojnie ogarniesz sam w jaki sposób można by zarobić. A na poczatek jak nie intersują Ciebei buxy to ppa RE: Zarabianie - początki - nafrieel1 - 06-11-2013 09:06 okej dzięki za pomoc RE: Zarabianie - początki - adkam12 - 06-11-2013 09:18 easysub jest prosty nie wymaga wkładu finansowego i debil da radę zarobić nieliche pieniądze, widocznie wogóle się nie starałeś. RE: Zarabianie - początki - Arts - 06-11-2013 09:27 W easysub musisz mieć poleconych, a jak się ne ma poleconych to jest wtedy trudno. Z boxów to praktycznie gówno zarobisz, chyba że masz poleconych |