Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie - początki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarabianie - początki (/Temat-Zarabianie-poczatki-79508)

Strony: 1 2

Zarabianie - początki - nafrieel1 - 05-11-2013 23:05

Witam Wink

Zacznę od przeproszenia was za kolejny temat tego typu, ale jest na forum za dużo tematów aby wszystkie przeszukać i zebrać wszystko do kupy. Otóż proszę was o pomoc, w wprowadzeniu do zarabiania przez internet. Myślałem nad PPA i mam zamiar wkrótce się za to zabrać, siedziałem też na Easysub lecz skutki były marne, więc chciałbym prosić o jakieś wskazówki, na czym zarabiać na początku, co jest w miarę opłacalne i nie wymaga sporego wkładu pieniężnego. Głównie chodzi mi o wskazanie strony,programu . Wspomnę że czas który mogę przeznaczyć na tego typu rzeczy oscyluje w granicach 3-6 godzin dziennie. Klikanie w reklamy przez 6h za grosze mnie nie interesuje, wolę się trochę wysilić, wykazać pomysłowością i wyobraźnią .Zaznaczę że nie chcę zarabiać "kokosów" . Z góry dziękuje wam wszystkim za pomoc Wink

RE: Zarabianie - początki - Rafiks1992 - 05-11-2013 23:24

jak chcesz sie wysilic i pokazac wyobraznie i tak dalej to tylko i wylacznie PPA Wink)

RE: Zarabianie - początki - Ramako - 05-11-2013 23:30

Dokładnie tylko PPA, najlepiej żebyś kupił sobie hosting+domene, chociaż możesz tez ogarnąć darmowego bloga ale zawsze mogą ci go usunąć.

RE: Zarabianie - początki - nafrieel1 - 05-11-2013 23:32

może trochę przesadziłem z tą wyobraźnią, jestem otwarty na wszelakie propozycje, tak, abym miał z czego wybierać xd

RE: Zarabianie - początki - Scoobyx - 05-11-2013 23:35

Podanego pomysłu na tacy raczej nikt ci nie poda. Jednak ja mogę polecić ci allegro. Przeczytaj sobie poradnik surfera, a dowiesz się wiele przydatnych rzeczy. Tam zarabianie nie wymaga dużego wkładu pracy, a efekty są rewelacyjne. Zależnie też od dziedziny, jaką sobie wybierzesz.

RE: Zarabianie - początki - damianus627 - 05-11-2013 23:37

Tak jak osoby wyżej mówią PPA.
Jeśli masz jakieś pieniądze to możesz spróbować na bukmacherce.

RE: Zarabianie - początki - nokira - 05-11-2013 23:54

Jeżeli wykażesz się naprawdę pomysłem to spokojnie ogarniesz sam w jaki sposób można by zarobić. A na poczatek jak nie intersują Ciebei buxy to ppa

RE: Zarabianie - początki - nafrieel1 - 06-11-2013 09:06

okej dzięki za pomoc Wink

RE: Zarabianie - początki - adkam12 - 06-11-2013 09:18

easysub jest prosty nie wymaga wkładu finansowego i debil da radę zarobić nieliche pieniądze, widocznie wogóle się nie starałeś.

RE: Zarabianie - początki - Arts - 06-11-2013 09:27

W easysub musisz mieć poleconych, a jak się ne ma poleconych to jest wtedy trudno. Z boxów to praktycznie gówno zarobisz, chyba że masz poleconych Smile