Humble WB Games Bundle - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Humble WB Games Bundle (/Temat-Humble-WB-Games-Bundle-79505) |
Humble WB Games Bundle - szalonymad - 05-11-2013 22:34 Od dzisiaj można kupić na Humble WB Games Bundle Za minimum $1 (4 gier) - Batman: Arkham City GOTY - F.E.A.R. 2 - F.E.A.R. 3 - Lord of the Rings:War in the North Za minimum $4.48 (aktualnie) (4 + 2 gry) - Batman: Arkham City GOTY - Scribblenauts Unlimited Dlaczego mam inną cenę za Batmana Arkham i Scribblenauts ponieważ cena tego pakietu jest obliczana na podstawie średniej wpłaconej sumy za pakiet. Czyli nie lubimy tych osób co są w Top Contributors Bundle będzie aktywny przez najbliższe 2 tygodnie. Wszystkie gry tylko w wersji steamowej RE: Humble WB Games Bundle - tiumer - 05-11-2013 22:49 Miałem to dodać, ale mnie wyprzedziłeś. Ja kupiłem jak średnia 3,5$ była. Boję się teraz gry kupować, bo takie perełki do bundla dają. RE: Humble WB Games Bundle - Jaro070 - 06-11-2013 18:19 Gdyby ktoś chciał kupić bundla, a nie ma PayPal to zapraszam na PW. Humble WB Games Bundle - Klin - 02-01-2015 14:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |